Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τρικομματική, όπως Τρίτου Τύπου !!!


αμμάνθρωποιΤο πρώτο Κοσμοδρόμιο της Ευρώπης είναι γεγονός! Φυσικά, όλοι κατανοούμε ότι για λόγους εθνικής ασφάλειας τηρήθηκε μέχρι σήμερα άκρα μυστικότητα γύρω από το όλο έργο της κατασκευής του, λόγος για τον οποίο εγκαινιάστηκε τελικά με την κωδική ονομασία «Ολυμπία Οδός». Αλλά δεν μπορεί πια να μένει κρυφό, και ανακοινώθηκε επιτέλους.


Η συγκεκριμένη ονομασία επιλέχθηκε επειδή το ίδιο έργο έχει εγκαινιασθεί ξανά στο παρελθόν, κι έτσι νοήμονα όντα από το υπερπέραν θα αντιληφθούν αμέσως ότι, δεν μπορεί, κάτι το τόσο παραπλανητικό θα σχετίζεται σίγουρα με κάτι το εξόφθαλμα εξωπλανητικό.
Για τους κοινούς γήινους είναι μια από τις…αναποκρυπτογράφητες ακόμα μεθόδους συνεννόησης, που έχουμε ωστόσο καταφέρει να αποκωδικοποιήσουμε, και γνωρίζουμε πλέον ότι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν αυτές οι απόκοσμες μορφές ζωής, ώστε να το πιάνουν αμέσως, όταν κάτι τους αφορά.
Πρόκειται για μια μέθοδο επικοινωνίας μαζί τους η οποία έχει δοκιμασθεί με επιτυχία στο παρελθόν· και τούτο δεν θα είχε καταστεί εν τέλει δυνατόν, αν είχαμε στερηθεί την εμπειρία της επαφής με ειδικό απεσταλμένο τους,  ο οποίος ετύγχανε πολιτογραφημένος στη χώρα μας ως Γέωργιος Α. Παπανδρέου –το όνομά του θα κοσμεί, ασφαλώς, για πάντα το μέχρι σήμερα απόρρητο αυτό αλλά οικουμενικό έργο –ούτε λόγος να γίνεται· πώς αλλιώς; Προσοχή: το όνομά του αλλόκοτου αυτού πλάσματος δεν εδόθη αποκλειστικά για λόγους τιμητικούς, αλλά και για να εξευμενίσουμε τους εξωγήινους φίλους μας: εξ ου και δεν τον έχουμε πειράξει τον δικό τους καθόλου όλο αυτόν τον καιρό, παρά την ακατάστατη συμπεριφορά του.
Θα έχετε προσέξει ότι, στο ίδιο πνεύμα,  μέσα στη γενική σύγχυση κάνουμε πλέον επισήμως μόνο αστρονομικού περιεχομένου προβλέψεις. Είναι για να εξασφαλίσουμε επικουρικά ότι θα συνεχίσουν όντα από άλλους κόσμους να μας παίρνουν με καλό μάτι.
Το Κοσμοδρόμιο της Ευρώπης θα είχε ολοκληρωθεί μερικές ημέρες νωρίτερα, αν δεν είχε προβάλει προσκόμματα με τις ενστάσεις της η Δημάρ, η οποία ζητούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να παραμείνει ατελείωτη η Ολυμπία Οδός, επικαλούμενη, άκουσον-άκουσον, λόγους ευθύνης απέναντι στους εταίρους μας από το Ηλιακό Σύστημα. Τι να πεις…
Τα αλησμόνητα εγκαίνια έκαναν σήμερα το πρωί ανώτατοι αξιωματικοί του νέου ένοπλου σώματος αστρικών ταξιδιών που έχει ειδικά συσταθεί εδώ και λίγο καιρό, προκειμένου να αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής η χώρα μας το φάσμα προκλήσεων της νέας εποχής, που διανοίγεται με αυτό το έργο. Μια ιστορική μέρα: ένα μικρό βήμα για την Ψωροκώσταινα, ένα μεγάλο βήμα για τον Τσούκαλη. Έτσι, ένας Αρχιδιαπλανής, ένας Πεπλανημένος και ένας Απλανής –βαθμοί αυτοί του νεοσυσταθέντος σώματος, αντίστοιχοι προς Στρατηγό, Αντιστράτηγο και Υποστράτηγο (α.α.)– διακτινίστηκαν το πρωί μέχρι το Ζευγολατιό. Για να τιμηθεί η ονομασία της περιοχής πραγματοποιήθηκε και η πρώτη Ζεύξη Τρίτου Τύπου από τη χώρα μας.
Μετά τα εγκαίνια ακολούθησαν δηλώσεις με τη συνδρομή ειδικού μεταφραστικού ρομπότ τύπου L Actor+: Απήγγειλε αυτό σε μηχανική τριφωνία: «Θα χαρακτηρίζαμε το επίτευγμα απλά μνημειώδες, αν οι περιστάσεις δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε λόγο για κάτι το πραγματικά μνημονιώδες!»
Το ρομπότ αυτό δεν θα πάει χαμένο, όπως πήγε ο μετροπόντικας, αλλά θα προσληφθεί στο Δημόσιο και θα καταλάβει τέσσερις θέσεις στο Πρωτόκολλο. Επειδή δεν επιτρέπει άλλες τέτοιες παραβιάσεις το Α.Σ.Ε.Π. (Αστρόπλοιο Συζευγμένων Εξωγήινων Προσλήψεων), τρεις θέσεις σε κρατική τράπεζα θα παραχωρηθούν κατ’ εξαίρεση χαριστικά σε μια εξαδέλφη του ρομπότ, όχι όμως από το Πρωτόκολλο, αλλά από το Κατάκωλο.
Το Κοσμοδρόμιο –ουσιαστικά ένα αμιγώς ελληνικό έργο– βαπτίσθηκε Ευρωπαϊκό, για να διασφαλισθεί πονηρά με αυτόν τον τρόπο η συνδρομή των Ευρωπαίων σε περίπτωση που διαπιστωθεί επιβουλή των Τούρκων, οι οποίοι θα το εποφθαλμιούν τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ειδικά μετά την αποτυχία τους να βάλουν χέρι στο Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ, ενόψει εξελίξεων στον πλανήτη.
Ακόμη ένα εφάμιλλο έργο προγραμματίζει η Κεντρική Διοίκηση για το αμέσως επόμενο Διάστημα. Το Χρεωκοπημένο Ανώτατο Συμβούλιο Αρχιδιαπλανών, Παραπλανών και Απλανών (Χ.Α.Σ.Α.Π.Α.) ελπίζει μέχρι τότε να έχει διευκολυνθεί αρκετά, ώστε να παραστεί εκπρόσωπος από το Ακρωτήριο Κένεντι. Ως προς αυτό, τούτην την ώρα καταβάλλεται προσπάθεια για να πείσουμε ότι το παρουσιάσαμε ως εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού, μόνο και μόνο για να τιμήσουμε την Ολυμπία Δουκάκη.
Εκστατικός ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε τα νέα και παρακολουθεί με αγωνία την αντίστροφη μέτρηση, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
sotosblog
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...