Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το αρπαχτικό!!! Ο θηλυκός ( Χίτλερ )!!! Μένει ικανοποιημένη που της δίνουμε την Ελλάδα στο πιάτο!!!!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μέρκελ: Η Ελλάδα μάχεται για την Ευρώπη

Μήνυμα στο εσωτερικό της Γερμανίας από την καγκελάριο, που συνδέει την στήριξη της Ελλάδας με την προστασία της Ευρώπης από μία ανεξέλεγκτη αναδιάρθρωση χρέους

d14706b93254f65b5828ebeb875d9b08 Το αρπαχτικό!!! Ο θηλυκός ( Χίτλερ )!!! Μένει ικανοποιημένη που της δίνουμε την Ελλάδα στο πιάτο!!!!
Θετικά σχόλια για την νέα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε η Αγκελα Μέρκελ στην γερμανική τηλεόραση, σε μία προσπάθεια να μειωθεί η ανησυχία των πολιτών για τις επιπτώσεις της ελληνικής κρίσης χρέους στο νόμισμα και την οικονομία τους.
Μήνυμα στο εσωτερικό της Γερμανίας απέστειλε
η Γερμανίδα καγκελάριος, με το οποίο συνδέει την στήριξη της Ελλάδας με την προστασία της Ευρώπης από μία ανεξέλεγκτη αναδιάρθρωση χρέους
Η Αγκελα Μέρκελ μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το νέο σχήμα της κυβέρνησης Παπανδρέου, που ξεπέρασε το σκόπελο της ψήφου εμπιστοσύνης και οδεύει προς την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, έστω και εν μέσω εσωκομματικών διαμαρτυριών.
Η καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε «πολύ ικανοποιημένη που συγκροτήθηκε στην Ελλάδα μια κυβέρνηση, η οποία μάχεται για την Ευρώπη», μιλώντας την Παρασκευή στο γερμανικό κανάλι ARD.
Εστειλε παράλληλα μήνυμα στο εσωτερικό της χώρας για στήριξη της ελληνικής προσπάθειας, συνδέοντας την επιτυχία της Ελλάδας με τη σταθερότητα του ευρώ και την προστασία των ευρωπαϊκών χωρών και του χρηματοπιστωστικού και ασφαλιστικού τομέα από ανεξέλεγκτες εξελίξεις.
Το δεύτερο πακέτο βοήθειας θα είναι μία «σημαντική πολιτική συμφωνία για τη σταθεροποίηση του Ευρώ», καθώς με αυτή «αγοράζουμε πράγματι χρόνο», είπε η κυρία Μέρκελ, καθώς «η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, η Ελλάδα είναι υπερχρεωμένη και δεν έχει αυτή τη στιγμή την οικονομική δύναμη που χρειάζεται». Η στήριξη αυτή τη στιγμή είναι «εγγυήσεις που δίνουμε στην Ελλάδα προκειμένου να επιστρέψει στις αγορές», σημείωσε.
Η Γερμανίδα καγκελάριος απέρριψε εξάλλου για μία ακόμη φορά την πιθανότητα αναδιάρθρωσης, ή κάποιο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
«Δεν έχουμε ακόμη αυτή τη στιγμή τα εργαλεία για να κάνουμε κάτι τέτοιο τόσο ελεγχόμενα ώστε να μην είναι πάρα πολλοί εκείνοι στην Ευρώπη που θα πληγούν … είναι κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον να δοθεί στην Ελλάδα χρόνος, αλλά βεβαίως με αυστηρούς όρους για να επιστρέψει η Ελλάδα σε ένα συνετό δρόμο».
http://www.ethnos.gr/
http://www.arxaiaithomi.gr/?p=42949
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...