Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

18χρονος Έλληνας χάκερ ΧΑΚΕΨΕ FBI και INTERPOL στο χαλαρό όμως


Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ: Μου έδινε χρήματα αλλά ποτέ δεν τον ρώτησα που τα έβρισκε

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί με την ευφυΐα του 18χρονου Έλληνα χάκερ ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα… συγκαταλέγεται πλέον στο top 10 των διεθνώς αναγνωρισμένων χάκερς!
Ο νεαρός ο οποίος μένει σε ένα διαμέρισμα μαζί με την μητέρα του στον Άγιο Δημήτριο, ζήτησε από τους αστυνομικούς την ώρα της σύλληψής του να του φέρουν έναν υπολογιστή… Εκείνοι του έδωσαν ένα i-pad… Τόσο εξαρτημένος ήταν από την τεχνολογία αφού στα 13 του χρόνια έκανε όπως είπε και το πρώτο του χάκινγκ.


Το μικρό «ζόμπι» της τεχνολογίας, διέθετε 21 ώρες του 24ώρου στον υπολογιστή ή διάβαζε μανιωδώς εξελιγμένα βιβλία για την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Ο 18χρονος κατάφερε με τις γνώσεις που είχε, να εισβάλλει το 2008 στα αρχεία του FBI ενώ η δεύτερη μεγάλη «επίθεσή» του είχε στόχο τα κεντρικά της Interpolστην Λιόν της Γαλλίας.



Ο νεαρός όμως, τον οποίο και επικήρυξαν οι δύο από τις κορυφαίες υπηρεσίες του κόσμου, δεν σταμάτησε εκεί.


Δημιούργησε ένα δικό του λογισμικό με το οποίο έμπαινε σε υπολογιστές αγνώστων και τους μετέτρεπε σε «ζόμπι», δηλαδή τους έκανε να υπακούουν στις δικές του εντολές. Έτσι κατάφερε να ελέγχει 30 υπολογιστές «ζόμπι», μέσω των οποίων έκλεβε τραπεζικούς λογαριασμούς.


Επιπλέον έχει κάνει και ένα συνθηματικό τατουάζ, το οποίο είναι γραμμένο στα ελληνικά, αραβικά και αγγλικά στην μέσα πλευρά του μπράτσου του και το οποίο λέει"ο καπιταλισμός είναι ευκαιρία και η ευκαιρία ελευθερία".


Οι μυστικές υπηρεσίες που τον έχουν επικηρύξει έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον γνωρίσουν και επιτελείο του FBI καταφτάνει στην Ελλάδα.


Η μητέρα του, πάλι σε δηλώσεις της σημείωσε πως «Μου έδινε χρήματα αλλά ποτέ δεν τον ρώτησα που τα έβρισκε».


Ο 18χρονος θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης στην 24η ανακρίτρια ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «κατοχή εκρηκτικής βόμβας», οπλοκατοχή και πλαστογραφία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...