Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ο Παπανδρεου δεν θα σταματησει πουθενα


Γελιομαστε οσιι πιστευουμε οτι οι συγκεντρωσεις,οι διαμαρτυριες και οι αγανακτισμενοι χωρις αιτηματα και δραση θα σταματησουν τον σχεδιασμο του παγκοσμιου κυβερνητη μας για το πληρες ξεπουλημα της χωρας και την εξαθλιωση του λαου.
Η χωρα απλα τυπικα ειναι κοινοβουλευτικη δημοκρατια,στην πραγματικοτητα η διαχειριση της γινεται απο δικτατορισκους της πλακας οι οποιοι αφου κατακλεψαν την ψηφο του λαου πριν 20 μηνες με ψευδη και απατη...συνεχισαν να τον εξαπατουν και με απειλες και μπλοφες κατασκευσαν μια πραγματικοτητα οδυνηρη και αβαστακτη.

Οι κυριοι που ψηφισαν το πρωτο μνημονιο και οσοι ετοιμαζονται κατω απο απειλες να ψηφισουν το επομενο πρεπει να το γνωριζουν,θα ειναι προδοτες της χωρας για δευτερη φορα,και το λεει και η παροιμια"το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου".

Ο Παπανδρεου οπως σημερα ακουστηκε απο βουλευτη του ηταν αυτος που επεβαλλε να ψηφιστει το πρωτο μνημονιο παρ'οτι οι βουλευτες δεν το ηθελαν,αυτο φυσικα δεν αναιρει τις τεραστιες ευθυνες τους,ο Παπανδρεου δεν θα σταματησει πουθενα,και ειναι αστειο πλεον να ισχυριζεται οτι οτι εκανε το εκανε για την σωτηρια της χωρας,η αληθεια ειναι οτι αυτο που γινεται ειναι και το μονο σχεδιο που ειχε οταν ελεγε"λεφτα υπαρχουν"διοτι η μονη του επιδιωξη ηταν να βαλει την χωρα στο ΔΝΤ και τελικα να την ξεπουλησει φθηνα.

Πρεπει να απαιτησουμε να φυγει αμεσα,μαζι με το τσουρμο που μας φορτωσε και μαζι με το σοι και τους γυρω του,ας παει να σωσει την Αμερικη και αυτη κοντα σε χρεοκοπια ειναι,τον χρειαζεται η πατριδα του.

Ας μας αφησει ησυχους. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...