Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 6/6 τα Ζώδια!




Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.Τι κρύβουν σήμερα τα ζώδια!











Κριός

Τι λέει... σήμερα;
Συνεχίζεις να ασχολείσαι με θέματα που αφορούν στην προσωπικότητά σου (χρήματα, δουλειά, ομορφιά) αλλά υπάρχει και ένα άλλο άτομο κοντά σου που απαιτεί το χρόνο και το ενδιαφέρον σου. Βρες χρόνο και για αυτό!

Ταύρος

Τι λέει... σήμερα;
Αν μπορούσες να μείνεις στο σπίτι και να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις να κάνεις θα ήσουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Μήπως όμως ο λόγος της νωχελικότητας έχει να κάνει με τη διάθεσή σου να περάσεις τη μέρα με το έτερο ήμισυ;

Δίδυμοι

Τι λέει... σήμερα;
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα βρίσκεται στα φόρτε της και αυτό είναι κάτι που πάντα σε ευχαριστούσε, αλλά σήμερα ίσως να ήθελες να χρησιμοποιήσεις το λόγο ως μέσο συγγραφής ή έκφρασης της ψυχής σου και όχι τόσο για να καλύψεις επιφανειακές ανάγκες απλής επικοινωνίας.

Καρκίνος

Τι λέει... σήμερα;
Θέλεις να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου και χρησιμοποιείς κομμάτια από τα ταλέντα σου στη φιλοξενία και στην αγορά δώρων για αγαπημένα άτομα. Μήπως όμως είναι ώρα να εντυπωσιάσεις και τους εργοδότες σου με αυτόν τον τρόπο;

Λέων

Τι λέει... σήμερα;
Μια νέα εβδομάδα ξεκινά με αυξημένη διάθεση εφόσον έχεις πολλά πράγματα να ασχοληθείς και να φέρεις εις πέρας. Αν αποδείξεις την ακεραιότητα και τις δυνατότητές σου τότε θα πάρεις και τους επαίνους που αναμένεις.

Παρθένος

Τι λέει... σήμερα;
Το μυαλό και η καρδιά θα βρεθούν αντιμέτωπα σήμερα σε μια μάχη που δεν χρειάζεται να βγάλει νικητή αλλά να αποδείξει πως μπορούν να συνεργαστούν για το καλό της προσωπικότητάς σου. Μην υπερεκτιμάς πάντως το μυαλό σου.

Ζυγός

Τι λέει... σήμερα;
Θα αναζητήσεις φόρμουλα για να δεις περισσότερο λαμπερό το μέλλον σου και σε αυτό θα παίξει ρόλο η ύπαρξη ενός συντρόφου που σε στηρίζει όχι μόνο ψυχικά αλλά και οικονομικά. Μερικές φορές η προσωπική ελευθερία περνά σε δεύτερη μοίρα.

Σκορπιός

Τι λέει... σήμερα;
Το ζητούμενο της ημέρας δεν είναι να λάμψεις επειδή έχεις απλά κάτι να πεις, αλλά να φέρεις εις πέρας όλα όσα πρέπει να γίνουν και τότε μόνο να λάβεις τα εύσημα που αναμένεις.

Τοξότης

Τι λέει... σήμερα;
Είναι γνωστή η τάση σου να φουσκώνει η εγωκεντρικότητα των απόψεών σου όταν έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά μικρά καθημερινά θέματα με στόχο να τα μειώσεις και να τα περάσεις ως ασήμαντα. Ίσως δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να επιδείξεις τέτοια συμπεριφορά.

Αιγόκερως

Τι λέει... σήμερα;
Το άτομο που έχεις πλάι σου ή σε ενδιαφέρει ερωτικά είναι πιθανό να εμφανίσει στοιχεία που σε εξιτάρουν ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να σε σέρνει από πίσω του χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις

Υδροχόος

Τι λέει... σήμερα;
Θα αναζητήσεις ένα άτομο που έχει θετική ματιά στη ζωή για να σου μεταφέρει λίγη από την αισιοδοξία του σχετικά με τις αλλαγές που επιχειρείς να κάνεις στη ζωή σου και βλέπεις να αντιμετωπίζουν εμπόδια  και καθυστερήσεις.

Ιχθείς

Τι λέει... σήμερα;
Σώμα και μυαλό βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε διαδικασίες εύρεσης νέων ενδιαφερόντων για τη ζωή σου, αλλά καλό θα ήταν να συνδυαστεί η παραπάνω διαδικασία με τις εργασιακές υποχρεώσεις που είναι αυξημένες.
Πηγή:tlife
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...