Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Καταχρεωμένη η Νουδούλα



thumb
Καταχρεωμένη δεν είναι μόνο η χώρα, είναι και τα κόμ­ματα σχεδόν στο σύνολό τους. Οι σχεδόν υποχρεωτικές περικοπές από τις κρατικές δαπάνες και η αυτοσυγκρά­τηση στη χρηματοδότηση έχουν δημιουργήσει εκρηκτι­κές καταστάσεις.
Στο χειρότερο σημείο μοιάζει να είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία μπορεί να πήγε σε καινούργιο κτίριο στη Συγγρού, αλλά ο ιδιοκτήτης του τραβάει τα μαλλιά του, αφού η αξιωματική αντιπολίτευση του χρω­στάει τα τελευταία ενοίκια.
Την περασμένη εβδομάδα περισσότεροι από 350 εργαζόμενοι που έχουν να πλη­ρωθούν μήνες και είναι σε απελπιστική κατάσταση έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στον γενικό διευθυντή της Ν.Δ. Θανάση Σκορδά, ο οποίος τους υποσχέθηκε ότι θα πάρουν κάποια χρήματα έναντι. Πρόκειται για εργαζό­μενους που δεν είναι αποσπασμένοι από το Δημόσιο και πληρώνονται από τα κομματικά - άδεια - ταμεία.
Πάντως στη Συγγρού σκέπτονται να εκδώσουν κομματική κάρτα προς 40 ευρώ με κάποια προνόμια και πιστεύουν ότι το 20% όσων συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές θα την προμηθευτούν. Λέτε; Πάντως ένα κόμμα που δεν έχει βάλει σε τάξη τα οικονομικά του πώς να βάλει αυτά της χώρας;
Α.Χ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...