Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Το κόλπο με τον Καπελέρη και η δήλωση του οικονομικού εισαγγελέα...


*Τον έβγαλαν στη σέντρα και προσπαθούν να δείξουν πως αυτό είναι το πρόσωπο για τ'οποίο δεχόντουσαν πιέσεις οι εισαγγελείς

*Εκλεισε η έρευνα του ΑΠ για τις καταγγελίες των εισαγγελέων

*Έντονη αντίδραση του ενός οικονομικού εισαγγελέα


Την στιγμή που ασκήθηκαν διώξεις κατά του Καπελέρη, ο ΑΠ έκλεισε την υπόθεση με τις...

καταγγελίες των εισαγγελέων πως δέχονται πιέσεις. Ο λόγος προφανής: Να αφήσει να εννοηθεί πως ο Καπελέρης ήταν το πρόσωπο για τ'οποίο ασκούνταν πιέσεις στους δύο εισαγγελείς. Βέβαια δεν είναι αυτό το πρόσωπο, και αυτό μαρτυρεί η έντονη αντίδραση του ενός εισαγγελέως για την απόφαση του ΑΠ να αρχειοθετηθούν οι καταγγελίες των δύο εισαγγελέων.Ό,τι και να κάνουν τ'όνομα θα σκάσει και τότε όλη η χώρα θα καταλάβει τί παίχτηκε τα τελευταία δύο χρόνια...Ολόκληρη η δήλωση του οικονομικού εισαγγελέα:


"Πήγαμε το πρωί να πάρουμε το πόρισμα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Γιατί αρχειοθέτησαν την υπόθεση; Ο κ. Μακρής μας έδωσε πέντε ημέρες να προσκομίσουμε στοιχεία. Αυτό που δώσαμε δεν ήταν υπόμνημα, ήταν πρόχειρο σημείωμα. Είχαμε ενημερώσει προφορικά όλους τους προϊσταμένους μας για τα στοιχεία που έχουμε. Έχουμε ενημερώσει προφορικά για ονόματα και στοιχεία. Με ποιο δικαίωμα, με ποιο σκεπτικό είπαν ότι δράσαμε παρορμητικά;» 



 http://exofitsio.blogspot.com/2012/01/blog-post_143.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...