Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Spiegel: Οι Ιταλοί είναι δειλοί και ανίκανοι σαν τον Σκετίνο


Spiegel: Οι Ιταλοί είναι δειλοί και ανίκανοι σαν τον ΣκετίνοΤο γερμανικό περιοδικό στολίζει με κοσμητικά επίπεδα και άλλους λαούς. Αυτή τη φορά, σειρά είχαν οι Ιταλοί.


Μέχρι τώρα έσερναν τα εξ αμάξης στους Έλληνες. Τώρα πήραν σειρά και οι Ιταλοί... Οι Γερμανοί συνεχίζουν να "στολίζουν" με διάφορα κοσμητικά επίθετα τους Ευρωπαίους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα δημοσιονομικά τους, δίνοντας ρεσιτάλ αλαζονίας.
 
Εμάς το Focus μας είπε "τεμπέληδες" και "κλέφτες". Το περιοδικό Spiegel, αποκαλεί τώρα τους Ιταλούς "δειλούς" και "ανίκανους", όπως ο καπετάνιος Σκετίνο που εγκατέλειψε το κρουαζιερόπλοιο πριν από τους επιβάτες.
 
"Σε μας ο Σκετίνο, σε σας το Άουσβιτς", απαντά η ιταλική εφημερίδα Il Giornale. Αλλά και ο Ιταλός πρέσβης στο Βερολίνο προχώρησε σε διάβημα.
 
Στο πόδι όμως είναι και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης που δεν θέλουν να "σφίξουν και άλλο το ζωνάρι", όπως τους συστήνει το Βερολίνο.
 
Στο Βέλγιο, αύριο ημέρα της Συνόδου Κορυφής έχει προγραμματιστεί γενική απεργία, στην Ισπανία οι δημόσιοι υπάλληλοι διαμαρτυρήθηκαν υπό βροχή για τις περικοπές, ενώ και στη Γαλλία τα συνδικάτα ετοιμάζονται για μεγάλες κινητοποιήσεις.
 
Πηγή: star
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...