Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Είναι αδίστακτοι. Σπέρνουν τη δυστυχία και το σπαραγμό!


Γράφει ο Καφενόβιος

Οι πρακτικές του γκεμπελισμού επέστρεψαν. Εν όψει της υπογραφής της οριστικής κατοχής του λαού και της χώρας, μας βομβαρδίζουν τα τελευταία 24ωρα από ισχυρές βόμβες φόβου. Μας  πυροβολούν με εφιαλτικές απειλές και εκβιαστικά διλήμματα.

Η κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου, θυμίζει θηριοτροφείο εν ώρα γεύματος. Τα συνεργαζόμενα κόμματα μαλλιοτραβιούνται για να........ σώσουν την εκλογική τους πίτα. Κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές δήθεν δυσανασχετούν, κάνοντας του κεφαλιού τους. Το  ίδιο και οι αρχηγοί, είτε ταξιδεύουν στην Κόστα Ρίκα, ή στη Μόσχα, ή ακόμα και στα φαιά τους όνειρα. Δίνουν την εντύπωση ότι αμύνονται περί πάρτης παρά περί πάτρης.

Είναι αδίστακτοι. Σπέρνουν τη δυστυχία και το σπαραγμό. Τελειώνουν ζωές. Διαγράφουν ανθρώπους. Εξοντώνουν έναν ολόκληρο λαό. Αλυσοδένουν τα παιδιά μας.
Πριν καν συμπληρωθούν δυο χρόνια από την επέλαση του οδοστρωτήρα της «σωτηρίας» και στο μεσοδιάστημα των όσων μεσολάβησαν από το διάγγελμα του Παπανδρέου στο Καστελόριζο μέχρι τις «κόκκινες γραμμές» του Παπαδήμου, φτάσαμε πια σε ένα σημείο, που η αδίστακτη πολιτική τους οδηγεί - διακηρυγμένα και με μαθηματική ακρίβεια - σε μια νέα γενιά.
Μόνο που τώρα πια δεν πρόκειται ούτε για τη γενιά των 700, ούτε για τη γενιά των 500, αλλά για τη «γενιά των 300 ευρώ» και ακόμα πιο κάτω!
 
 http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_9654.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...