Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ


Ελληνικέ λαέ.

Οι έμποροι του χρήματος έχουν καταφέρει να αντικαταστήσουν τους εκλεγμένους πολιτικούς μαριονέτες με έναν τραπεζίτη πρωθυπουργό στην Ελλάδα, στην Ιταλία, θα γίνει στην Ισπανία, στην Πορτογαλία στην Ευρώπη, στον κόσμο.


Ενα απρόβλεπτο γεγονός όπως πυροβολισμός ή ακόμα χειρότερα χειροβομβίδα που ξέρουμε όλοι ότι μπορούν να οργανώσουν εύκολα και δε θα διστάσουν να το κάνουν, με την τρέχουσα ψυχολογία του Ελληνικού λαού (την οποία ελέγχουν απόλυτα) θα επέφερε χάος.

Αν σκεφτεί κανείς από... τη πλευρά των αδίστακτων εμπόρων χρήματος στους οποίους τελικά "χρωστάμε", η επιβολή στρατιωτικού νόμου είναι η πιο βολική διευθέτηση για να τελειώσουν τα ψέμματα και να ανατείλει η νέα μορφή διακυβέρνησης που ανέφερε και η Αννα Ψαρούδα στον "Ελληνα" πρόεδρο της "Ελληνικής" "δημοκρατίας".

Η επιβολή στρατιωτικού νόμου, σε συνδυασμό με την αντιτρομοκρατική νομοθεσία, θα δώσει τη δυνατότητα σε ένα αυταρχικό καθεστώς, διοικούμενο ωραία και νοικοκυρεμένα όλα σε ένα να αφαιρέσει τα δικαιώματα των πολιτών με τον ισχυρισμό ότι είναι τρομοκράτες ή εν δυνάμει τρομοκράτες ή οτιδήποτε άλλο θελήσουνε και να φυλακίσουνε τους διαφωνούντες χωρίς δίκη, δικαίωμα εκπροσώπησης χωρίς τίποτε. Το σταλινικό καθεστώς θα μοιάζει μπροστά του κατηχητικό.

Το δύσκολο στην υπόθεση είναι ότι ο Ελληνικός στρατός δε θα γίνει ποτέ δικός τους όσο οι απέναντι στρατιώτες είναι Ελληνες. Ομως εδώ και καιρό, αυτοί πολεμάνε τον Ελληνικό Στρατό και έχουν περάσει νόμους με τους οποίους μπορούν να προσλάβουν αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας και κλείνουν στρατιωτικές σχολές. Τα παραπάνω δεν ισχύουν για τις νατοϊκές δυνάμεις και νατοϊκές δυνάμεις έχουμε στην Ελλάδα αρκετές και αν χρειαστεί μπορούν να ενισχυθούν ώστε να "εξομαλυνθεί" η κατάσταση .

Πρέπει να καταλάβουμε πόσο κρίσιμες είναι οι στιγμές και να αντιληφθούμε ότι το πρόβλημα μας ΔΕΝ είναι οικονομικό. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ. Και ότι πρέπει είτε να βγούμε στο δρόμο ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, η μετά η μόνη μας λύση θα είναι τα όπλα.

Λύσεις υπάρχουν πολλές.

Θα πρέπει να κανουμε όμως κάτι τώρα.

Κλείνει το γκισέ.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...