Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Που ξεκίνησε η Μαφία;


Ενα συνδικάτο Εβραίων δολοφόνων ξεκίνησε το 1920 και συνέχισε μέχρι το 1940. Ο αρχηγός ήταν ο Meyer Lansky(πραγματικό όνομα Majer Suchowlinski), του οποίου οι γονείς ήταν Ρωσο-Εβραίοι. Η συμμορία του δολοφόνησε πάνω απο 1000 ανθρώπους. Σύμφωνα με τη δημοφιλή πεποίθηση, η συμμορία του δεν σκότωνε μόνο τους δικούς της. Ένας αρχηγός ένωσης, ένας ιδιοκτήτης μπάρ, ένας επιχειρηματίας που δεν θα πωλούσε κτλ ήταν ένας θεωρούμενος δικαιολογημένος φόνος.

Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης
Υπήρχαν συμμορίες στην Νέα Υόρκη μέχρι το 1800. Οι Plug Uglies, οι Bowery Boys ήταν πρόδρομοι της συμμορίας Brownsville, που αργότερα θα γινόταν Βιομηχανία Δολοφονιών(σ.Α: Βλέπε Murder Inc).

Οι Εβραίοι εισχώρησαν σε αυτές


Ήταν 1908 και οι Εβραίοι συμμορίτες είχαν τον έλεγχο. Συμμορίες όπως η Eastman Gang υπο την διοίκηση του Max «Kid Twist» Zwerb και η Five Points, η Lenox Avenue, ήλεγχαν την Νέα Υόρκη.

Η πιο βίαιη ήταν η Purple Gang


Οι Εβραίοι είχαν πολλές συμμορίες και η Purple Gang έξω απο το Ντιτρόϊτ ήταν η χειρότερη. Γεννήθηκαν μέσα απο την ποτο-απαγόρευση και το λαθρεμπόριο απο τον Καναδά. Οι αγαπημένες ενασχολήσεις τους ήταν το λαθρεμπόριο και τα τυχερά παιχνίδια. Η συμμορία Purple απαρτίζοταν κυρίως απο δολοφόνους. Ήταν πίσω απο την δολοφονία του μωρού Lindbergh.

Βιομηχανία δολοφόνων


Η λέξη «Συνδικάτο» χρησιμοποιείται συχνά όταν μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, αλλά στην πραγματικότητα η οργάνωση αυτή ήταν Βιομηχανία Φόνων.

Ο Meyer Lansky


Θα μπορούσε να θεωρηθεί ο Νονός των Νονών.

Ο Lucky Luciano


Ο Luciano πάντοτε λεγόταν ότι είχε Εβραία μητέρα. Συνάντησε τον Lansky όταν ήταν παιδιά στην Νέα Υόρκη.

Ο Meyer Goldstein 


Ο Meyer Goldstein, γεννήθηκε το 1905, ήταν μέλος μιας συμμορίας πληρωμένων δολοφόνων, που δρούσαν απο το Μπρούκλυν, στην Νέα Υόρκη ως Εταιρεία Δολοφόνων. Ο Goldstein αργότερα έκανε δολοφονίες κάτω απο τις διαταγές του LouisLepkeBuchalter.

Ο Abraham Reles

Ο γιός Εβραίων μεταναστών απο την Αυστρία, γεννήθηκε στον Brownsville τομέα του Brooklyn, στην Νέα Υόρκη. Όταν αναλάμβανε δολοφονίες το αγαπημένο του όπλο ήταν ένα αιχμηρό κομμάτι πάγου,το οποίο έμπηγε στον εγκέφαλο του θύματος απο το αυτί. Ο Reles είχε το ψευδώνυμο «Kid Twist» που του δόθηκε απο τις μεθόδους του να στραγγαλίζει ανθρώπους.

Ο Arthur Flegenheimer


Ο Dutch Schultz γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη το 1902 και έκανε την περιουσία απο λαθρεμπόριο, πορνεία και δολοφονίες. Όπως αμέτρητοι άλλοι Εβραίοι γκάνγκστερς άλλαξε το όνομά του.

Ο Louis Lepke


Γεννήθηκε με το όνομα Lepkeleh Buchalter το 1897 απο Ευρωπαίους Εβραίους μετανάστες στο Μανχάταν. Εργάστηκε για τον JacobGurrahShapiro, πέρνοντας σταδιακά τον έλεγχο των συνδικάτων της βιομηχανίας ενδυμάτων στην χαμηλότερη Ανατολική Πλευρά. Χρησιμοποίησε τα συνδικάτα  για να απειλήσει με απεργίες και απαίτησε εβδομαδιαία πληρωμή απο τους ιδιοκτήτες των εργοστασίων ενώ ταυτόχρονα εισχώρησε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνδικάτων. Ο έλεγχος των συνδικάτων απο μέρους του αργότερα εξελίχθηκε σε ένα δίκτυο γενικής «πώλησης προστασίας», επεκτείνοντας την δράση του σε τομείς όπως οι μεταφορές αγαθών αρτοποιείων.

Ο Benny Siegel


Ο Siegel ήταν ένας χασάπης που δούλεψε για τον Meyer Lansky.

Η Βιομηχανία Φόνων εξαπλώνεται σε όλες τις ΗΠΑ


Τελικά, η Βιομηχανία Φόνων έγινε εθνική οργάνωση και έκανε πολλές επαφές εκτός ΗΠΑ. Οι μέθοδοί τους συμπεριελάμβαναν έναν sayanim(σ.σ:Οι Σαγιανίμ είναι Εβραίοι που δουλεύουν σε ξένο κράτος για λογαριασμό του Ισραήλ ή μιας εβραϊκής μυστικής υπηρεσίας), ο οποίος θα σκότωνε το θύμα.

Αν για παράδειγμα ο Abe Benstein ήθελε να αγοράσει μια αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων και ο ανεξάρτητος επιχειρηματίας δεν ήθελε να την πουλήσει, τότε ερχόταν ένας δολοφόνος εκτός ΗΠΑ και τον σκότωνε. Δημοφιλείς μέθοδοι δολοφονίας ήταν με όπλο, με στραγγαλισμό, ή χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο απο πάγο που κάρφωναν στον εγκέφαλο απο το αυτι για να μην υπάρχουν στοιχεία. Στην συνέχεια αποτέφρωναν το πτώμα.

Ο Μόρις Κοέν(σ.Α:εβραϊκότατο όνομα) έξω απο το Los Angeles


Διοίκησε την Ανατολική Ακτή και ήταν πολύ βίαιος. Διαχειρήστηκε κάθε πρόβλημα σχετικά με το Hollywood. Ήταν πίσω απο την δολοφονία της Μαύρης Ντάλια και καθιέρωσε την αποτέφρωση του θύματος.

Η σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου (Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιών)


Έξι απο τα επτά θύματα ήταν Εβραίοι και οι δύο δολοφόνοι ήταν απο την συμμορία Hymie Weiss.

Αξιοσημείωτα μέλη της μαφιόζικης οργάνωσης Εταιρεία Φόνων ήταν οι Abe "Kid Twist" Reles, Frank "Dasher" Abbandando, Louis Capone, Martin "Buggsy" Goldstein, Harry "Happy" Maione, Harry "Pittsburgh Phil" Strauss, Allie Tannenbaum, Seymour "Blue Jaw" Magoon, Mendy Weiss, and Charles "Charlie the Bug" Workman

Σημερινοί μαφιόζοι


Ο John Gotti, τυπική περίπτωση Εβραίου μαφιόζου, είναι ένας αδίστακτος κακούργος του οποίου η μητέρα και η σύζυγος είναι Εβραίες.

Ο Μύθος της Ιταλικής Μαφίας

Το πραγματικό συνδικάτο του εγκλήματος είναι εβραϊκό. Ο Don Correleone είναι φαντασία του Hollywood. Αν έχετε αμφιβολίες απλά ρίξτε μια ματιά ποιοί ελέγχουν το Las Vegas, το εμπόριο ναρκωτικών, του οινοπνεύματος, την βιομηχανία του πορνό, την τοκογλυφία, την πορνεία, τα συνδικάτα κτλ..
 
 http://antipliroforisi.blogspot.com/2012/01/hollywood_26.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...