Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μην φοβάστε εμείς ΔΕΝ είμαστε εδώ….



Κι έτσι βαδίζουμε προς το τέλος…

Προς το τέλος της ελληνικής οικονομίας ; Προς το τέλος της εθνικής περηφάνιας ; Προς το τέλος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας; ή προς το τέλος της υπομονής μας;

Η αλήθεια είναι ότι έγινε αρκετή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να μας αποτελειώσουν και να μας ξεριζώσουν  την αισιοδοξία που έχουμε σαν λαός μέσα μας αλλά δεν είναι σίγουρο πως τα κατάφεραν. Οι Έλληνες εξάλλου έχουν δοκιμαστεί από προδοσίες συνομωσίες και εθνικά ξεπουλήματα. Έμαθαν να επιβιώνουν σε πείνες προσφυγιές , ξενιτιές και κακουχίες…και στο τέλος τερμάτιζαν πάντα Έλληνες και καθαρόαιμοι μάλιστα.

Αυτός ο βομβαρδισμός που γίνεται πάλι τελευταία με την πτώχευση που έρχεται, ακούγεται σαν μια απειλή που την έχουν έτσι κι αλλιώς σχεδιάσει εδώ και καιρό και πάνω σε αυτόν τον φόβο αυτήν την στιγμή χτίζονται πολιτικές καριέρες κάλπικων εθνοσωτήρων που πρώτοι αυτοί σκύβουν το κεφάλι και υποκύπτουν στο δαχτυλάκι του κυρίου Τόμσεν και στις απειλές της κυρίας Μέρκελ που θέλει να μας στείλει επίτροπο. Οι δικοί μας Έλληνες πολιτικοί απλώς κοιτούν , κοιτούν και δεν αντιδρούν.

Δεν απαντούν καν στην απειλή της Μέρκελ που τους λέει κύριοι είστε άχρηστοι δεν τα καταφέρατε θα σας στείλουμε επίτροπο. Προφανώς έκαναν πως δεν το άκουσαν ή ίσως δεν κατάλαβαν και την σοβαρότητα της απειλής διότι όλοι μα όλοι τους αυτήν την εποχή ζυμώνονται σε σπίτια και γραφεία για να διεκδικήσουν στις ανακατατάξεις ένα μερίδιο της πίτας της πολιτικής διακυβέρνησης της χώρας με ή χωρίς εκλογές. Και αυτό βέβαια όχι για το καλό του τόπου αλλά γιατί είναι νόστιμο ένα μικρό κομμάτι εξουσίας. Παλεύουν με νύχια και με δόντια γι αυτό αλλά για τίποτα άλλο γιατί ακριβώς δεν μπορούν να παλέψουν για τίποτα άλλο δεν τους δώσανε τα περιθώρια οι σωτήρες της Ευρώπης να παλέψουν για τίποτα άλλο. Ας μην κοροϊδευόμαστε για να ξέρουμε και που βαδίζουμε….

Εξάλλου το βλέπουμε και το νιώθουμε όλοι μας οι πολιτικοί που εμείς ψηφίσαμε μας το φωνάζουν καθημερινά με τις πράξεις τους: Μην φοβάστε εμείς ΔΕΝ είμαστε εδώ.


 http://www.briefingnews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...