Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τζάκρη: Το Μάιο, ο Σαμαράς θα παραδώσει σε ....

Όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έπρεπε να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη Θοδώρα Τζάκρη,...
που «βλέπει» πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά μέχρι τον Μάιο! Η ανεξάρτητη, από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, βουλευτής Πέλλας, με άρθρο της στην Εφημερίδα των Συντακτών εξηγεί γιατί ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσε ουσιαστικά και τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Εξαπολύει δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και εκτιμά πως «θα παραδώσει το Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα. Για άλλη μια φορά, όπως έπραξε και το 1993, ο κ. Σαμαράς θα έχει πάρει μια απόφαση που θα αφορά μόνο τον εαυτό του και την υστεροφημία του και καθόλου την πατρίδα του».
Αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί, ούτε θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό. Γι' αυτό και θεωρώ ότι πλέον ακολουθεί την πολιτική της καμένης γης – Θοδώρα Τζάκρη
«Αρνούμαι να πιστέψω ότι οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν ποδοσφαιρική ομάδα και όχι πολιτικές ιδέες. Διότι αν όντως οι πολίτες ψηφίζουν ιδέες, τότε όλοι οι βουλευτές και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχουν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο το βράδυ της Κυριακής, να έχουν άρει δηλαδή την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση που κουρέλιασε την Προγραμματική Συμφωνία και τις προεκλογικές δεσμεύσεις των δύο κομμάτων, που προέβλεπαν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που τελικά εφαρμόστηκαν», γράφει η Θοδώρα Τζάκρη.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν άσκησε ποτέ εντός της κυβέρνησης το κυριαρχικό του δικαίωμα να συν-καθορίσει την πολιτική ατζέντα και να φανεί συνεπές και προς την κεντρο-αριστερή του ιδεολογία και προς το προεκλογικό του πρόγραμμα», συνεχίζει.
«Αρνούμαι να συμμετέχω στην περαιτέρω συρρίκνωση της πάλαι ποτέ μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που έχει μετατραπεί σε θύμα των προσωπικών στρατηγικών των φίλων και συμβούλων του πρωθυπουργού, κυλώντας όλο και πιο βαθιά σε αντιδραστικές πολιτικές», σημειώνει.







www.gkourou.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...