Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η διέξοδος στο ελληνικό αδιέξοδο....!


Η πρωτοχρονιά του 2015 θα εορταστεί στην Ελλάδα με 2,5 εκατομμύρια ανέργους, με τουλάχιστον 9 εκατομμύρια φτωχούς...
και ανασφάλιστους πολίτες, με 150 χιλιάδες νέες κατασχέσεις σπιτιών, με την δήμευση του 50% των τραπεζικών καταθέσεων, με τρομακτικές ελλείψεις σε φάρμακα και νοσοκομειακά κρεββάτια, με μπλαφόν συντάξεις των 400.- €, με μια καλπάζουσα θνησιμότητα στις παιδικές ηλικίες και στους άνω των 50 ετών πολίτες, με μια πρωτόγνωρη πληθυσμιακή αύξηση της αναλογίας του ποσοστού των ξένων σε σχέση με τους Έλληνες, με μια τεράστια αφαίμαξη των παραγωγικών ηλικιών της κοινωνίας μας μέσω της... αναγκαστικής μετανάστευσης των νέων μας και με χιλιάδες νέες αυτοκτονίες.
Η Ελληνική Γενοκτονία εξελίσσεται με μια προκλητική ταχύτητα ανεξέλεγκτα και ανενόχλητα, το κράτος έχει διαλυθεί, οι κοινωνικοί ιστοί δεν υφίστανται πλέον ούτε στα χαρτιά και το αύριο που μας ξημερώνει ... δεν έχει μέλλον.

320 δισεκατομμύρια € θα απαιτηθούν σε επενδύσεις για να δημιουργηθούν 2 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας με μηνιαίους μισθούς που θα κυμαίνονται γύρω 1250.- €. 100 δισεκατομμύρια € θα απαιτηθούν επιπλέον στα πέντε πρώτα χρόνια για να εγγυηθεί η διαβίωση και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανέργων στο γεφύρωμα του χρόνου, μέχρι να επιδράσουν οι επενδύσεις στην αγορά εργασίας και στην οικονομία μας γενικά. 
 Κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός ή οικονομολόγος δεν τολμά να αναφερθεί σε αυτούς τους αριθμούς, πόσο μάλλον να κάνει προγραμματικές προτάσεις για την ανεύρεση πηγών χρημάτων που θα είναι ανεξάρτητες από την επιβολή νέων φόρων και εισφορών.

Ο Έλληνας παραμένει καθισμένος στα "αυγά του" και μάλιστα με μα προκλητική επίδειξη απάθειας και αδιαφορίας. Είναι ο "φερετζές" του κατατρομαγμένου πολίτη που χρησιμοποιείται για να κρύψει τον φόβο και τον τρόμο που τον έχουν εμποτίσει τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια των Γερμανών, των Βαρώνων των Αθηνών και των Νενέκων τους! 
 Δεν πρόκειται να υπάρξει εμφύλιος πόλεμος, διότι η διεξαγωγή του απαιτεί τουλάχιστον δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Στο ένα θα παραταχθεί σύσσωμος ο λαός και στο άλλο απέναντί του, νομίζετε ότι θα στήσουν τ' αντάρτικο οι ... μεγκαλοδημοσιογράφοι, οι πολιτικοί, οι εργολάβοι και τα τσιράκια τους; 
Ούτε ρουθούνι δεν θα ανοίξει και οι ένστολοι, στη βοήθεια των οποίων ζητά προστασία το κατοχικό καθεστώς των επιόρκων και των κλεφτών, δεν έχουν διαγράψει από την μνήμη τους το τι συνέβει μετά την πτώση της Χούντας το '74. Υπήρξαν ένστολοι των ενόπλων δυνάμεων που γλύτωσαν και δεν λογοδότησαν για τις πράξεις τους στο στρατοδικείο, σε αντίθεση όμως αυτών στα σώματα ασφαλείας όπου όχι μόνο οι αξωματικοί αλλά ούτε ένας απλός "αστυφύλαξ" ή "χωροφύλαξ" δεν γλίστρησε ανώδυνα και ατιμώρητος από τα χέρια του νόμου. 
Οι ιστορίες επαναλαμβάνονται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και ότι συνέβει στα τελευταία τρία χρόνια σε βιοπραγίες, βασανιστήρια και αναίτιες επιθέσεις ενάντια σε αθώους και απροστάτευτους πολίτες, έχει ήδη καταγραφεί λεπτομερώς ...!

Το πολιτικό καθεστώς πιστεύει ότι θα κερδίσει σε χρόνο ζωής όταν ανέβει στην πρωθυπουργία ο Αλέξης Τσίπρας, που τους εγγυάται ότι θα μαζέψει, με τα ψίχουλα σε κοινωνική βοήθεια που θα μοιράσει, τον κόσμο από τους δρόμους και τις πλατείες. Αυτό μπορεί να τους δώσει πίστωση χρόνου μερικών μηνών ακόμη αλλά η ανοησία, οι ψευδείς υποσχέσεις και η συνεχιζόμενη φτώχεια και η εξαθλίωση δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ καιρό ακόμη. Τα στομάχια δεν χορταίνουν με την παρουσία του Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου ή με τις ιδεολογικές κορώνες του Λαφαζάνη αλλά μόνο με ψωμί.

Το πολιτικό καθεστώς στο απόλυτο σύνολό του είναι ο ΕΧΘΡΟΣ του λαού και η μοναδική λύση του "ελληνικού" προβλήματος θα προέλθει μέσα και μέσω μιας "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" που δεν θα περιορίζεται οριακά από ιδεολογικές φαντασιώσεις.

Η κάθε " κουτσή Μαρία " στην Ευρώπη γνωρίζει ότι με βάση τη συνθήκη της Βιέννης κα τα σύμφωνα της Βασιλείας, οι δανειακές συμβάσεις της Ελλάδας με τους Γερμανούς τοκογλύφους δανειστές της είναι παράνομες, καταχρηστικές και άκυρες. Ποιούς οφελεί λοιπόν η κάθε συζήτηση για μονομερή διαγραφή ή διαπραγμάτευση; Τα λεφτά για τις επενδύσεις υπάρχουν και έχουν μάλιστα κατατεθεί στα τελευταία 40 χρόνια στις τσέπες των μεγκαλοκλεφτών και των επιόρκων ... Πρέπει να δωθεί ένα άμεσο τέλος στην κοροϊδία με τις συνεχείς παραγραφές των πολιτικών και μη εγκλημάτων κατά του λαού όπως και με τις ασυλίες ή με τα προνόμια των υπουργών και των βουλευτών. Το έγκλημα και ο παράνομος πλούτος εις βάρος του κοινωνικού συμφέροντος πρέπει επί τέλους να τιμωρηθεί παραδειγματικά και αναδρομικά.

Η "Επανάσταση" θα μας οδηγήσει σε καταστάσεις όπου δεν πρόκειται να ξαναπεινάσει άνθρωπος σ' αυτή την χώρα ή να αρρωστήσει και να μην έχει την συμπαράσταση της κοινωνίας με την καλύτερη περίθαλψη ή να μπορεί να σπουδάσει ακόμη και ο φτωχότερος πολίτης και τελικά να υπάρχει η εγγύηση για μια θέση εργασίας υπό ανθρώπινες συνθήκες και με αξιοπρεπή αμοιβή.
Η "Επανάσταση" θα φέρει την κοινωνία μας σε μια θέση "εκκίνησης" από μια νέα μηδενική βάση. Ο αγώνας, που θα δώσει η νέα διακυβέρνηση θα είναι δύσκολος αλλά δημιουργικός και θα διεξαχθεί υπό το καθεστώς της νομιμότητας, που θα πιστοποιείται από τη σύσσωμη υποστήριξη του λαού. Θα υπάρξει ένας πλουραλισμός σε ιδέες, μια κοσμογονία σε προτάσεις και θεωρίες και θα γίνουμε μάρτυρες μιας εκτεταμένης δημιουργικής αντιπαράθεσης που θα έχει σαν γνώμονα μόνο το εθνικό συμφέρον και όχι , όπως σήμερα, τις τσέπες των τοκογλύφων και των βαρώνων.

Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" θα σημάνει την απαρχή του τέλους μιας σκοτεινής περιόδου της ελληνικής ιστορίας και θα βάλει φραγμό στην διαφθορά, στην ατιμωρησία των λαμογιών, στα πάρτυ της παρανομίας, στην κομματική κοροϊδία, στην υποτέλεια, στην ολιγαρχία, στην δουλοπρέπεια και στον κομπλεξισμό απέναντι στα ξένα συμφέροντα. Στην εξουσία θα έρθουν οι άνθρωποι εκείνοι που αποδεδειγμένα δούλεψαν στη ζωή τους, που κόλλησαν ένσημα, που μεγάλωσαν παιδιά και που δεν είχαν οργανωθεί σαν κομματόσκυλα του παλαιοκομματισμού.

Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ενδείκνυται ως η μοναδική λύση που μπορεί να μας οδηγήσει, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες, στη μοναδική διέξοδο από το αδιέξοδο της ξένης κατοχής. Όποιος αισθάνεται υπεύθυνος για το μέλλον των παιδιώντου, σέβεται τον εαυτό του και την ιστορική κληρονομιά που παρέλαβε από τους προγόνους του, θέλει να προστατεύσει τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα του και αποδέχεται την υποχρέωση του ως Έλληνας πολίτης, να τηρεί το άρθρο 120 του Συντάγματος, .... παρατάσσεται σαν απλός στρατιώτης απέναντι στις δυνάμεις κατοχής και απαιτεί την άμεση παραίτηση όλου του πολιτικού κόσμου, τη σύλληψη όλων των επιόρκων, των ξένων γκάουλάϊταρ και των κλεφτών και τηνπαράδοσή τους στην ελληνική δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν μπροστά σε αποδεδειγμένα ανεξάρτητους και έντιμους δικαστές. 
Η δημιουργία μιας νέας μηδενικής βάσης για την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει για την ελληνική κοινωνία μας θα νομιμοποιηθεί μέσω της διενέργειας εντίμων βουλευτικών εκλογών, όπου θα έχει αποκλειστεί η συμμετοχή των παλαιοκομματικών και με την εντολή προς τη νέα βουλή, τη σύγκλιση μιας συνταγματικής εθνοσυνέλευσης.

Εμείς κρατάμε στα χέρια μας την πρόκληση της Ιστορίας. Εμείς έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε εντός των επομένων εβδομάδων μόνο την μία και μοναδική μάχη για να κερδίσουμε τον πόλεμο. Ας παραμερίσουμε τις μικρόψυχες ιδεολογικές διαφορές μας και ας ενωθούμε σαν λαός σε μια ψυχή, σε μια φωνή και σε μια γροθιά για να πετύχουμε την απελευθέρωση και την αναγέννηση της Ελληνικής Πατρίδας.

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία

Υ.Γ.: Δια της παρούσης, θεωρούμε την κάθε πολιτική συζήτηση, φιλολογικού περιεχομένου, ως λήξασα....
nea-filiki-eteria.blogspot.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...