Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ!

Κάποτε κάποιος σύντροφος ρώτησε τον Λένιν... -Τι θα τους κάνουμε τους αστούς; -Θα τους κρεμάσουμε, απάντησε ο Λένιν! -Και μου θα βρούμε σύντροφε τόσο σχοινί; -Θα μας το δώσουν οι ίδιοι, απάντησε ξανά ο Λένιν...

Εμείς δεν αλλάζουμε γνώμη από εβδομάδα σε εβδομάδα κι ανάλογα με το αν μας παρασέρνει το "ρεύμα" ή όχι! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ! Σταθήκαμε από την αρχή κριτικοί απέναντι στους "φρεσκοαγανακτισμένους" γιατί είμαστε πραγματικά αγανακτισμένοι εδώ και δεκαετίες! Και κριτικοί παραμένουμε... Αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ και οι μερικές χιλιάδες ΕΛΛΗΝΩΝ που πέρασαν εχθές από το Σύνταγμα, έχουν ασφαλώς διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, αλλά κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά μας γυρίζουν στην κυριολεξία τα άντερα. Και πάλι δεν σταθούμε, όχι γιατί δεν έχουμε να καταθέσουμε, αλλά γιατί φρονούμε πως δεν είναι η ώρα για καλλιέργεια διχόνοιας μεταξύ των Αγωνιζομένων Ελλήνων, από όποιο μετερίζι κι αν έχουν επιλέξει. Και είμαστε σαφής... Εννοούμε Αγωνιζομένων Ελλήνων και όχι αγανακτισμένων Ελλαδιτών.


Πιό ξεκάθαρα δεν γίνεται...
 Όμως στο διαμορφωμένο σκηνικό της πλατείας Συντάγματος υπάρχει ένας θίασος που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κι ας κάνουν πως δεν το βλέπουν κάποιοι... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ! Είναι οι σκηνές και οι σκηνίτες του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενισχυμένου από δυνάμεις της θολοκουλτούρας και της εξοκοινοβουλευτικής και κοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίες είναι δυνατόν να κρύβουν αρκετές εκπλήξεις και είναι εκεί ΠΑΝΤΑ και είναι αρκετοί! Σε αντίθεση με τις Ελληνικές σημαίες που εμφανίζονται μόνο όταν μαζικοποιείται η κατάσταση μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Στρατηγικό το πλεονέκτημα τους, αποτέλεσμα της οργάνωσης που έχουν αναπτύξει τόσα χρόνια, της άφθονης χρηματοδότησης από το εσωτερικό και το εξωτερικό, αλλά και της πληθώρας των κοπρόσκυλων που διαθέτουν στο χώρο τους γενικά... ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... Γιατί μην ισχυριστεί κανείς πως αν Εθνικιστές ή Πατριώτες Έλληνες με αιτήματα ΕΘΝΙΚΑ αποφάσιζαν να κάνουν κάμπινγκ στην πλατεία Συντάγματος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση από το καθεστώς... Τι κάνουν λοιπόν αυτοί οι τύποι μαζεμένοι στην κάτω πλευρά της πλατείας;

Περιμένουν το σκοινί... Το μόνο που ελπίζουμε είναι αυτοί στην πάνω πλευρά της πλατείας να μην τους το δώσουν γιατί θα είναι οι πρώτοι που θα κρεμαστούν!

www.stoxos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...