Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΙΔΟΥ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ “ΦΙΛΑΘΛΩΝ” ΓΙΑ 1,5 ΕΥΡΩ...


Two-child-prostitutesΚυριολεκτικά όνειδος για την ανθρωπότητα αποτελεί το σκηνικό της “παγκόσμιας γιορτής” που έχει στηθεί στη Βραζιλία με πολυεθνικές κάθε είδους να τζιράρουν δισεκατομμύρια δολάρια πάνω στην μπίζνα του παγκοσμίου κυπέλλου....
, ενώ την ίδια στιγμή, χιλιάδες μικρών παιδιών ακόμη και δέκα ετών, εξωθούνται βίαια στην πορνεία αλλά και στην διακίνηση ναρκωτικών.
Child-prostitute
Ερευνητές διεθνών φορέων και οργανισμών αλλά και μυστικοί πράκτορες των ΗΠΑ, βρέθηκαν στις πλέον εξαθλιωμένες περιοχές των πόλεων του Μουντιάλ, για να διαπιστώσουν με αποτροπιασμό το φαινόμενο μικρών παιδιών που γίνονται αντικείμενο κάθε είδους εκμετάλλευσης από εμπόρους ναρκωτικών αλλά και οργανωμένους προαγωγούς, που στοχεύουν στις 600 χιλιάδες των “φιλάθλων” που θα πλημμυρίσουν τη χώρα, και με αφορμή την -κατά τα άλλα- “λαμπρή γιορτή του ποδοσφαίρου”, θα έχουν την ευκαιρία να κορέσουν τα παιδόφιλα ένστικτά τους, ασελγώντας και βιάζοντας παιδικά κορμάκια αντί του ποσού του ενάμισυ ευρώ !
Glue-kids
Πρώην ντεντέκτιβ παγκοσμίου εμβέλειας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, δηλώνει κυριολεκτικά συγκλονισμένος:
“Μικρά αγόρια και κορίτσια, παιδιά που θα έπρεπε να πηγαίνουν στο δημοτικό, με κατάλληλο μέικ άπ αλλά και φορώντας ρούχα που τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα, εκδίδονται εν ψυχρώ στους δρόμους των πόλεων, ενώ οι συναλλαγές με τους παιδεραστές “φιλάθλους” γίνονται τελείως απροκάλυπτα στα lobbies και στους προαύλειους χώρους των ξενοδοχείων. 
Τα ίδια παιδιά, από τους ίδιους προαγωγούς, υποχρεώνονται να εισπνέουν οσμές βιομηχανικής κόλλας, ώστε να “φτιάχνονται” και να μην πονάει το σώμα τους από την πείνα και την εξάντληση”.
Child-prostitute (1)
Φυσικά δεν είναι διόλου λίγα και εκείνα που βρίσκονται δολοφονημένα, όπως η περίπτωση ενός  14χρονου κοριτσιού που κατακρεουργήθηκε από “πελάτη” ενώ τα κομμάτια από το σώμα της βρέθηκαν σκορπισμένα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Και φυσικά όλο αυτό το έγκλημα γίνεται κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια της Αστυνομίας η οποία έχει λάβει εντολές “να μην ενοχλεί τους τουρίστες”, αφού το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να γίνουν όλα με τον καλύτερο τρόπο ώστε να ικανοποιηθεί όλο το κύκλωμα, που ξεκινάει από τους χορηγούς και φτάνει μέχρι τον τελευταίο ανώμαλο φίλαθλο.
Αν όμως κάτι εξοργίζει ακόμη περισσότερο, είναι πως, μιλώντας για τη Βραζιλία, αναφερόμαστε στην έβδομη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου
MAIN-prostitutes-Brazil

http://www.makeleio.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...