Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ανασχηματισμός τιμωρία...


Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης
Και ΕΓΙΝΕ ο πολυαναμενομενος (για κάποιους) ανασχηματισμός, ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά η «συναλλαγή» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, και ξεκαθάρισε το τοπίο...


(κατά τους ειδικούς) σχετικά με το αύριο της χώρας.
Μόνο που, το «αύριο», έρχεται κατά γενική ομολογία του κοσμάκη «μαύρο και αραχνο» σε πλήρη αντίθεση με τα πιστεύω και τις δηλώσεις ορισμένων κομματικών.

Τι βλέπουμε αλήθεια στις τελευταίες «αλλαγές» στην κυβέρνηση;

ΜΗΠΩΣ την ΕΜΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ όσων ΔΕΝ έκαναν τα εκλογικά χατίρια της κυβέρνησης;
Όσων ΔΕΝ ψήφισαν την κυβέρνηση στις τελευταίες εκλογές;

Είναι ο ανασχηματισμός αυτός, ανασχηματισμός ….. «αντιποίνων»;
Ορισμένους από τους «νέους» υπουργούς, τους γνωρίζουμε ΟΛΟΙ, γνωρίζουμε τις απόψεις τους, τις….. «ακραίες» απόψεις τους, αλλά και την επικίνδυνη παρουσία τους στο παρελθόν σε άλλες κυβερνήσεις.

Παρατηρούμε επίσης, πως ο ανασχηματισμός έφερε την μοιρασιά των χαρτοφυλακίων, δηλαδή κάποιοι υπουργοποιηθήκαν στην πρώτη «κυβερνητική περίοδο», ενώ κάποιοι άλλοι υπουργοποιηθήκαν τώρα, με λίγα λόγια, τα «δικά μας» παιδια θα περάσουν ΟΛΑ, η σχεδόν όλα από υπουργεία…..
Η καρέκλα όπως και να το κάνουμε είναι γλυκεια!
Σε αντίθεση με τα κανάλια, που στα δελτία τους κάποια χαρακτήρισαν τον ανασχηματισμό σαν «σφαγή υπουργών», ΟΛΟΙ εμείς, ο απλός κοσμάκης, τον χαρακτηρίζουμε σαν συνέχιση της δικής σφαγής.

Μην ξεχνάμε πως τα «μέτρα» συνεχίζονται, το σφάξιμο σε μισθούς, συντάξεις,, υγεία, κλπ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς (πολλοί φοβούνται πως με το νέο σχήμα θα χειροτερέψουν τα πράγματα).

Τώρα βέβαια, ο Όρος «χειρότερα» είναι πολύ αφηρημένος μιας και βρισκόμαστε σε ένα σημείο που ούτε μπρος μπορούμε να κάνουμε, ούτε πίσω.

Άκουσα πριν λίγο σε μια παρέα να λένε χαρακτηριστικά «τι θέλαμε και τους ψηφίζαμε δεν μας κοβόταν το χέρι»;
Αδέλφια, γεμίσαμε ΤΩΡΑ, από «κοψοχέρηδες».
Σκοπός ήταν τα χέρια μας να είχαν κοπεί πριν ρίξουμε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.
ΤΩΡΑ, είναι πολύ αργά για μετάνοιες και δάκρυα.
Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ήταν πολύ έντονες οι συζητήσεις περί Εθνικών εκλογών, και ΜΕΤΑ την ανακοίνωση, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για ανασχηματισμό «απελπισίας», και σχήμα «κούφιο», το οποίο ΔΕΝ πρόκειται να προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στην χώρα πέρα της οριστικής διάλυσης της εκτελώντας τις εντολές των ξένων αφεντικών μας.
Αυτό το αφήνω να το σχολιάσουν πιο ειδικοί από εμένα, εγώ απλά μεταφέρω αυτά που εισπράττω από εσένα φίλε, γείτονα, συνάδελφε, άνεργε, αγρότη…..

Πιστεύω και εγώ πως ο ανασχηματισμός αυτός ήταν ΤΙΜΩΡΙΑ, μια τιμωρία ακόμα προς έναν δοκιμαζόμενο λαό, που τον θυσιάζουν καθημερινά στο βωμό των ντόπιων, αλλά και ξένων συμφερόντων.


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...