Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η αντισυστημική Χρυσή Αυγή...


Είμαστε αντισυστημικοί που θα ελευθερώσουμε τον λαό μας από τους κλέφτες, αλλά μας στηρίζουν οι εφοπλιστές και οι τραπεζίτες!

Είμαστε αντισυστημικοί που θα ελευθερώσουμε τον λαό μας από τα "τσοντοκάναλα" και από τους συστημικούς δημοσιογράφους, αλλά μας βοήθησαν να....

ξεπλυθούμε επικοινωνιακά ο Θέμος Κομιστής Αναστασιάδης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, το Σκάι του Αλαφούζου και το Star του Βαρδινογιάννη!

Είμαστε αντισυστημικοί που θα ελευθερώσουμε τον λαό μας από τους κλέφτες και από τους τοκογλύφους, αλλά μας στηρίζει το τραπεζικό πόρταλ «Banking News»!

Είμαστε αντισυστημικοί που θα ελευθερώσουμε τον λαό μας από τους κλέφτες και τους τοκογλύφους, αλλά το πρώην ανώτατο τραπεζικό στέλεχος και νυν δημοσιογράφος υμνητής των τραπεζών, της Τρόικας και του σκληρού νεοφιλελευθερισμού, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μας θέλει για συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία!

Είμαστε αντισυστημικοί που θα ελευθερώσουμε τον λαό μας από τους κλέφτες, αλλά έχουμε καταθέσει μερικές εκατοντάδες επερωτήσεις στη βουλή για τα συμφέροντα των εφοπλιστών και των τραπεζιτών!

Είμαστε αντισυστημικοί που θα ελευθερώσουμε τον λαό μας από την εξαθλίωση, αλλά φτιάχνουμε γραφεία ευρέσεως εργασίας μόνο για Έλληνες με μισθούς 300 ευρώ τον μήνα!

Είμαστε αντισυστημικοί που θα ελευθερώσουμε τον λαό μας από τους κλέφτες, αλλά τόσα χρόνια μας επιχορηγούσε η Νέα Δημοκρατία!

Δεν είμαστε νεοναζί, αλλά έτυχε να χαιρετάμε υψώνοντας το χέρι με τον ίδιο τρόπο αρχαιοελληνικά!

Δεν είμαστε νεοναζί, αλλά έτυχε να θαυμάζουμε την σβάστικα, όχι ως χιτλερικό σύμβολο αλλά ως αρχαιοελληνικό!

Δεν είμαστε νεοναζί, αλλά έτυχε να έχουμε την ίδια συνθηματολογία με το Γ' Ράιχ!

Δεν είμαστε νεοναζί, αλλά έτυχε να γράφουμε άρθρα θαυμασμού για τον Χίτλερ ως ιστορικό πρόσωπο!

Δεν είμαστε νεοναζί, αλλά έτυχε όλες οι εκδηλώσεις μας να στήνονται σκηνοθετικά όπως οι εκδηλώσεις των ταγμάτων εφόδου του Χίτλερ!

Δεν είμαστε νεοναζί, αλλά έτυχε να έχουμε τις ίδιες πολιτικές θέσεις με τον Χίτλερ για τους Εβραίους, τους μετανάστες, τα ΑΜΕΑ, τις γυναίκες, τους αδυνάμους, την ευγονική, τους κομμουνιστές, τους ομοφυλόφιλους, την πειθαρχία, την στρατικοποίηση και την Αρία Φυλή!

Θα σώσουμε την Ελλάδα και τον τεράστιο πολιτισμό της, αλλά δεν έχει σημασία που δεν ξέρουμε να συντάξουμε φράσεις με περισσότερες από 3 λέξεις!

Θα σώσουμε την Ελλάδα και τον τεράστιο πολιτισμό της, αλλά δεν έχει σημασία που μόλις που ξέρουμε να γράφουμε ελληνικά!

Θα σώσουμε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, αλλά δεν πειράζει που είμαστε παγανιστές!

Θα σώσουμε την Ελλάδα και τον τεράστιο πολιτισμό της, αλλά δεν πειράζει που θα κλείσουμε τα θέατρα, τους κινηματογράφους, θα κάψουμε τα βιβλία και θα απαγορέψουμε μουσικές που δεν εγκρίνουμε!

Θα σώσουμε την Ελλάδα και τον λαό της, αλλά δεν πειράζει που πρώτα θα σκοτώσουμε το κομμάτι του λαού της που μας στραβοκοιτάει!

Ανεβήκαμε στο 9% γιατί απευθυνόμαστε σε μία χώρα ηλιθίων. Και βρέθηκαν 600.000 νοητικά δυσλειτουργικά ανθρωποειδή που πίστεψαν όλα τα παραπάνω!

http://projector-revolt.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...