Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ...


Ο ΕΜΠΑΘΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ EMAIL ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!
ΘΑ... ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέο ξεπάτωμα στους φορολογουμένους ετοιμάζει ο εμπαθής Θεοχάρης. Ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Τρόικας και του πολιτικού προϊσταμένου του Γ. Στουρνάρα, θα αποστείλει...

e-mail στους ιδιοκτήτες ακίνητων με το οποίο θα τους ενημερώνει για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ! Ο νέος φόρος που επιβάλλεται χωρίς αφορολόγητο όριο σχεδόν σε όλα τα ακίνητα θα πρέπει να καταβληθεί είτε εφάπαξ με έκπτωση 1,5% είτε σε έξι ίσες μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.
Όπως αναφέρει η Ημερησία, οι φορολογούμενοι που θέλουν να υποβάλουν το Ε9 για να διορθώσουν την περιουσιακή τους κατάσταση έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου, δηλαδή πριν ξεκινήσει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ, χωρίς να αντιμετωπίζουν την επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ. Εξάλλου με νομοθετική ρύθμιση, που θα κατατεθεί στη Βουλή, οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο να υποβάλουν αρχική ή τροποιητική δήλωση Ε9, ώστε να διορθώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις που θα βρουν στα εκκαθαριστικά.
Φέτος για πρώτη φορά θα φορολογηθούν τα αγροτεμάχια και οι «τακτοποιημένοι» αυθαίρετοι χώροι, ενώ από τον νέο φόρο ακινήτων «γλιτώνουν» τα γεωργικά και κτηνοτροφικά κτίσματα (αποθήκες, μαντριά κ.λπ.) αλλά και κτίσματα τα οποία δεν έχουν καθόλου στέγη.
Απίθανα πράγματα. Εάν η ΝΔ πάρει 15% στις επόμενες εκλογές θα πρόκειται περί θαύματος...


 http://fimotro.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...