Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!


ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές» εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με....


στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία

02/06/2014: ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΠΟΤΙΖΕ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της 47χρονης Γεωργιανής, που έδινε μεγάλες ποσότητες φαρμάκων στην ηλικιωμένη εργοδότριά της, αφαιρώντας στη συνέχεια αντικείμενα αξίας 2 εκατ. ευρώ.

02/06/2014: ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ 80ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. “ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ”
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ήταν δεμένος πισθάγκωνα με καλώδιο και έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού ήταν άνω-κάτω, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία.

31/05/2014: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. «ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ» ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΧΑΝ ΒΙΑΣΕΙ 70ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ!!!
Συνελήφθη ο ένας και καταδιώκεται ο δεύτερος από τα πακιστανά χτήνη που βασάνισαν και βιάσαν 70χρονη στον Κολωνό.

02/06/2014: ΣΥΛΛΗΨΗ 25 ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ
Δύο ή περισσότερα μέλη της σπείρας σταματούσαν τα οχήματα, είτε στήνοντας εμπόδια στο δρόμο, είτε προσποιούμενοι καυγά, είτε προσεγγίζοντας την πόρτα του διερχόμενου οδηγού, προφασιζόμενοι ότι θέλουν να ρωτήσουν κάτι ή για να ζητήσουν αναπτήρα. Ταυτόχρονα άλλα 2 ή περισσότερα άτομα πλησίαζαν από πίσω τα οχήματα, άνοιγαν τις πόρτες, αιφνιδίαζαν τους οδηγούς και αφού τους χτυπούσαν άρπαζαν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. .

04/06/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Ξεγέλασαν ηλικιωμένους και τους άρπαξαν 77.000 ευρώ! Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο γύφτισσες, που μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένων στην Άρτα και τους άρπαξαν όλες τις οικονομίες.

06/06/2014: 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ MASTER ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 24χρονος ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες, χρησιμοποιώντας στοιχεία πιστωτικών καρτών ανυποψίαστων πολιτών, αγόραζε ηλεκτρονικές συσκευές και μετά τις πουλούσε.

07/06/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Οι δύο άνδρες από την Αλβανία λογομάχησαν για άγνωστο λόγο, ενώ βρισκόταν επί της οδού Καραολή και Δημητρίου. Ο ένας κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι από την τσέπη του, μαχαίρωσε τον άλλο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

02/06/2014: «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΑΛΒΑΝΩΝ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ!!!
Επικίνδυνες διαστάσεις για την τοπική κοινωνία παίρνει η κόντρα αλβανών – αναρχικών για τον έλεγχο της περιοχής των Εξαρχείων.Οι αναρχαριστεροί της κατάληψης του Κ*ΒΟΞ στα Εξάρχεια, καταγγέλλουν ότι τα ξημερώματα της Τρίτης έπεσαν πυροβολισμοί εναντίον του κτιρίου που έχουν καταλάβει παράνομα.

08/06/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΕΝΟΠΛΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ. ΚΟΛΩΝΟΣ
Αλβανός γύρω στα 30, με την απειλή όπλου “μπούκαρε” σε δύο οίκους ανοχή στο κέντρο , στην Ιάσωνος και στην οδό Κολωνού.Στην οδο Ιασωνος, τραυμάτισε έναν άντρα στο κεφαλι, με τη λαβη του οπλου.

10/06/2014: 7ΜΕΛΗΣ ΣΠΕΙΡΑ ΓΥΦΤΩΝ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Πίσω από την υπόθεση βρίσκονται επτά Ρομά, ενώ ήδη έχουν συλληφθεί τρία μέλη της σπείρας. Στο… βιογραφικό τους έχουν συνολικά πέντε ληστείες, 57 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και 13 κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων.

10/06/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ. ΧΑΛΚΙΔΑ
Ενας Αλβανός μαχαίρωσε δύο άτομα ηλικίας 44 και 50 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χαλκίδας – Αναζητείται ο δράστης.

10/06/2014: ΓΥΦΤΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΩ
Πλαστά χαρτονομίσματα έδινε ως ρέστα γύφτος «πλανόδιος πωλητής»…

10/06/2014: ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
Ενας Αλβανός συνελήφθη και ο συνοδηγός του καταδιώκεται, Πιθανολογείται η συμμετοχή τους στη μεγάλη ληστεία που είχε γίνει προ ημερών στο ταχυδρομείο της περιοχής Καναλάκι στην Πρέβεζα καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο ένα Καλάσνικοφ και έναν σάκο που περιείχε χειροβομβίδες

08/06/2014: ΑΝΗΛΙΚΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ
«Απ’ όσο θυμάται ήταν μαύρος και φορούσε μαύρη κελεμπία όπως φοράνε οι Ινδοί και Πακιστανοί εδώ τριγύρω. Ευτυχώς απ’ ό,τι φάνηκε το κίνητρό του ήταν η ληστεία. ‘Ήταν πολύ τυχερή που δεν της έκανε κάτι χειρότερο και κανένας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα» συμπλήρωσε ο συγγενής του κοριτσιού.


 http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3394.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...