Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...


 Μια περίληψη των όσων έχουν συμβεί μετά τις εκλογές και πρόκειται να συμβούν στο άμεσο μέλλον.

  O Δον Κιχώτης και ο Πάντσο, συγνώμη Σαμαράς και Βενιζέλος ήθελα να πω, χωρίς καν να ενημερώσουν τους υπουργούς, και τους βουλευτές τους......

προχώρησαν σε μια από τις συνήθεις, γεμάτες δημοκρατική ευασθησία, ενέργειες κλείνοντας πρόωρα την Βουλή. Η δικαιολογία Σαμαρά ήταν ότι τώρα που βγήκαμε (!!!!!!!) από το μνημόνιο και η οικονομική κρίση είναι οριστικά (!!!!!!!) πίσω μας η ολομέλεια της βουλής δεν είναι απαραίτητη.
 Συνέπειες της πράξης αυτής:

1) Γλυτώνει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για Μπαλτάκο - ΧΑ που αποφεύγει εδώ και δυο μήνες.
2) Κλείνοντας την δεύτερη περίοδο της Βουλής μετά τις εκλογές του 12 παραγρ΄φονται όλες οι ανομίες τις περιόδου 2009 ΓΑΠ - 2012. Λίστα Λανγκαρντ, υποβρύχια, εξοπλισμοί και ένα σωρό άλλα.

3) Διορίζοντας στο πρώτο θερινό τμήμα τους δουλικότερους των βουλευτών θα περάσουν ό,τι νομοσχέδια θέλουν. Μείωση επικουρικών και κυρίων συντάξεων, απολύσεις δημ. υπ., απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και πολλά άλλα "ανώδυνα" μέτρα. Και το χειρότερο; θα ξεπουλήσουν τις παραλίες και όπως ανακοίνωσαν προ ημερών τις φυλακές της Κασσάνδρας, το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, το λιμάνι της Ζέας (Πασαλιμάνι), τα ωραιότερα αρχοντικά της Πλάκας. (Το νερό την γλύτωσε για την ώρα). Ξεπούλησαν το Ελληνικό στον Λάτση έναντι 900.000.000. Εισέπραξαν τα 300 και τα υπόλοιπα έχει ο Θεός. Άντε κι από τα παραπάνω να πιάσουν 5, 6 8 δις. Σ' ένα χρέος 400 δις σταγόνα στον ωκεανό. Κι όταν δεν θα υπάρχει τίποτα για ξεπούλημα να δούμε τι θα γίνει.

Η Λανγκάρντ εδήλωσε ότι τι ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο αλλά συνεχίστε τη λιτότητα, ο Σόιμπλε μίλησε για ένα ακόμα, μικρό, μνημόνιο με τα απαραίτητα συνοδευτικά μέτρα, ύψους 10δις. Η κυβέρνηση ποντάρει στην διαπραγμάτευση του χρέους τον Σεπτέμβριο. 
Θα διαπραγματευτεί λέει. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
 Κι ελπίζει στο κούρεμα του χρέους, κάτι που ότα το ακούει Ο Σόιμπλε παίρνει ένα μελιτζανί χρώμα και λες ότι τώρα θα του έρθει ο στούφος. Αλλά ας πούμε ότι γίνεται. Από μια πλευρά καλό είναι. Από την άλλη είδαμε τι έγινε στο προηγούμενο κούρεμα. Θα ανακεφαλαιώσουμε πάλι τις τράπεζες από την τσέπη μας και θα καταρρεύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
 Ήδη είναι έτοιμο το νομοσχέδιο όπου το κράτος εγγυάται και θα δίνει σύνταξη 360Ε κι αν τα ταμεία έχουν θα τσοντάρουν. Και σιγά μην έχουν. Και θεωρούν ότι έκαναν το καθήκον τους. Εγώ να προσπαθήσω να ζήσω με 360Ε. Να το προσπαθήσουν όμως δίπλα μου ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Στουρνάρας κλπ;

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι μετά την προδοσία του ΓΑΠ όλα γίνονται βάσει σχεδίου. Μισθοί στα 400Ε (προχτές άνοιξε Γαλαξίας στο Λουτράκι. 460Ε το οκτάωρο και 230Ε το 4ωρο). Σύνταξη 360Ε, κατασχέσεις σπιτιών, εκχώρηση κόκκινων δανείων σε ξένα κοράκια, ξεπούλημα των φυσικών και πλουτοπαραγωγικών πηγών. Και θα έρθει η ώρα που θα παρακαλάμε ξένους εργοδότες για ένα κομμάτι ψωμί, θα πληρώνουμε πανάκριβα εισητήρια για ένα μπάνιο και θα θέλουμε διαβατήριο για να κυκλοφορούμε στην Πατρίδα μας.

Σε ποιά "δημοκρατική" χώρα ο πρωθυπουργός έχει εμφανιστεί στη Βουλή ΜΙΑ φορά σε 24 μήνες, δεν έχει συγκαλέσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ υπουργικό συμβούλιο; Έχει ψηφίσει 400 (!) μνημονιακούς νόμους και 45 (!) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου;

Δεν πήραν κανένα μήνυμα στις εκλογές. Συνεχίζουν με την ίδια αυταρχικότητα και αλαζονία. Προσπαθούν να εξαγοράσουν με τάξιμο υπουργείων και άλλων θέσεων τους ανεξάρτητους βουλευτές για να ξεπεράσουν στον σκόπελο της εκλογής του Προέδρου. Κι όποιος κακόπιστος πει ότι το κάνουν για τις καρέκλες τους ανέραστος να μείνει (Τσακνής). Για το καλό της Πατρίδας βεβαίως - βεβαίως. Πολύ δύσκολα θα το πετύχουν. Κι αν έχουμε εκλογές το Μάρτιο, θυμηθείτε την μέρα που το λέω, η συγκυβέρνηση θα καταποντιστεί. Μη μας εκπλήξει το γεγονός. Ο λαός έστειλε το μήνυμά του, το αγνόησαν, θα τους τιμωρήσει.

Συντελείται κακούργημα κι εγώ ΑΡΝΟΥΜΑΙ να είμαι συνένοχος. ΑΡΝΟΥΜΑΙ. Τέλος!


  ksipnistere.blogspot.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...