Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Βρεθηκε ποιος πληρωσε τα 11.3δισ tbills / EFSF


TBILL PLIROMENOΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο EFSF σε ΜΕΤΡΗΤΑ !!

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Στο επισυναπτομενο… παραγραφος 2…επισημαινω για αλλη μια φορα …. Α.
” Η Ελληνικη Δημοκρατια…( συμπεριλαμβανομενης μιας αυξης κατα 1,29δισ ευρω στο συνολικο ποσο κεφαλαιου Βραχυχρονιων Τιτλων ΕΤΧΣ…
ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ στην Ελληνικη Δημοκρατια )

Β.
” Βραχυχρονιων τιτλων ΕΤΧΣ,…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΧΣ

Ελα μου ομως που εγινε ακριβως οτι εγραψα πριν 2 μερες…

Τι δεν εγινε ?? το Α !… = δεν ηρθαν ποτε οι Τιτλοι στο Ελληνικο Δημοσιο = Δεν εξυπηρετηθηκε ουτε το Συγκεκριμενο Σχεδιο Συμβασης Χρηματοδοτησης !!

Τι εγινε ?

ο EFSF εξεδωσε τα TBills – ο EFSF στην ουσια εκανε την ανταλλαγη με Ομολογα 31,9δισ που κουρευτηκαν  – τα κρατησε για 6 μηνες – πληρωσε τους αγοραστες στις 17 Ιουνιου ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!

(1)

Η Ελλαδα – το Ελληνικο Δημοσιο, δεν υπαρχει στην εικονα – εξισωση… ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΙΤΛΩΝ κλπ…

(2)

Υπαρχει μια δανειακη Συμβαση Χρηματοδοτησης για το συγκεκριμενο “εργο” η οποια ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΣΑΜΠΑ, εφοσον δεν μας δανεισαν τιποτε !!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ του γνωστου ηλιθιου :

Τι ρολο βαραει τελικα αυτη η Χωρα ? δλδ τι ειναι ακριβως? ο αντισυμβαλλομενος – αυτοφοραακιας του EFSF ?

Ποσα πληρωσε η Ελλαδα τις Deutsche Bank London & Morgan Stanley Intl & τους διαχειριστες πληροφοριων Lucid Issuer Services Ltd ?

Η Ανταλλαγη ΣΥΝΕΒΗ ? Πως θα μας το αποδειξουν οτι συνεβη, οταν ο Υποχρεος=Ελλαδα δεν πληρωσε κανεναν και για κανεναν λογο … αλλα ο EFSF ?

Εφοσον μας λενε οτι η Ανταλλαγη ΣΥΝΕΒΗ(?)… Ποιο θα ειναι το ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥ ( Ελλαδα ) ?? Θα ειναι κοστος Δανεισμου των 11.3δισ τα οποια οπως αποδειξαμε δεν δανειστηκε ποτε ? Πως θα χρεωθει αυτο το κοστος χωρις Συμβαση Χρηματοδοτησης, Χρηματοδοτηση η οποια ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ ?

Αφου στο (Β) εμεις μιλαμε για Συμβαση Χρηματοδοτησης για 11.3δισ… τι ακριβως λεμε ? Λεμε μια μαλακια να περναει η ωρα ?

Δεν επρεπε αυτα τα 11.3δισ να εχουν περασει στο χρεος και να μας τα μακρυνουν 2022-2042 οπως τα υπολοιπα ? Αυτο δε λενε ? Χρηματοδοτουμαστανε. Πως ?

δλδ σου λενε, ΠΑΡΕ Συμβαση Χρηματοδοτησης για 11,3δισ, μην την υπογραψεις, με αυτην εγω (EFSF) θα εκδοσω Tbills 11.3δισ Ανταλλαγης, δε θα στα στειλω να τα δωσεις εσυ στους ομολογιουχους, η θα στα δωσω να τα δωσεις εσυ… να φαινεσαι…αχχαχα.. αλλα θα τα πληρωσω εγω…και οχι εσυ. Ολα τα παραπανω χωρις να στα δανεισω επισημα. Στο τελος πληρωνω εγω τα ΤBills στη ληξη, με λεφτα δικα μου…!! Τι εγινε τωρα ? ΜΕΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..!

Προσπαθουν να ΜΑΣ τρελλανουν, αλλα καποιοι ΚΑΙ Γνωριζουμε και Μελεταμε !

Περιμενω απαντησεις αρμοδιως, απο τον φιλτατο φουφουτο.

ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ??? ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ.. ισως ηρεμησω…

ΠΠ

ΥΓ υπαρχουν και Ελληνικες Τραπεζες οι οποιες ειχαν αγορασει τα TBills !!…. ρωτηστε τις

PDΜA BUYBACK-1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...