Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΧEΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΟΧΙ ;‏


Όπως πάντα είμαστε πάλι διχασμένοι.
Οι εγχώριοι μεταπράτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ακολουθούν την προσφιλή και πετυχημένη τους τακτική, Dlivide et Impera-Διαίρει και βασίλευε, αποσκοπώντας στο να παραμείνει η
χώρα βυθισμένη στη διαφθορά, τη κακοδιαχείρηση, τον ενδοτισμό, εγκλωβισμένη σε μια ατέρμονη γραφειοκρατία, μία παιδεία καταστραμμένη και παγκοσμιοποιημένη, μια πολιτική εγκλωβισμένη στα κελεύσματα του Δ.Ν.Τ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των Βρυξελλών.
Μια πολιτική, ούτε κατ' ελάχιστον εθνοκεντρική, αλλά αντίθετα ευθυγραμμισμένη με τις οδηγίες των μαριονετών της Ν.Τ.Π....

Απώτερος σκοπός τους η πόλωση και η διχαστική λογική που σε κάθε ευκαιρία προβάλλεται από τα κατευθυνόμενα και χειραγωγούμενα κανάλια, τροφή στις καταπονημένες ψυχές των Ελλήνων.
Μα δεν αναρρωτιέται κανείς, γιατί αυτό το κλίμα έντασης???
Γιατί ενώ υποτίθεται θέλουν να φιμώσουν την Χ.Α, παίζουν συνέχεια στα κανάλια με αναφορές και βίντεο, κάθε εκδήλωσή τους???
Το είδαμε κι αυτό... μια πολιτική σαν του Σύριζα, να γίνεται συντηρητική και να πλευρίζει τις Η.Π.Α...
Μια πατριωτική δεξιά, όπως η Ν.Δ, να εγκλωβίζεται στις αριστερίστικες κορώνες των μέχρι πρότινος πολιτικών αντιπάλων της, μόνο και μόνο για να ανέβει στην εξουσία...
Μα τι πραγματικά επιδιώκουν ???
Στο βιβλίο του Ν.Χιδίρογλου, " Όχι στη Παλιά Πόλη", αναφέρεται ένα σενάριο, όχι πλέον ευφάνταστο, τουλάχιστον όχι στα δικά μου μάτια...
Σύμφωνα με το βιβλίο, ένας συνασπισμός κεντροαριστερών δυνάμεων, φιλελεύθερων αλλά και της ροζ αριστεράς, με την υποστήρηξη αλλοδαπών μισθοφόρων-ψηφοφόρων, παίρνει την εξουσία και επιβάλλει τον " πολιπολιτισμικό " μετασχηματισμό της Ελληνικής κοινωνίας. Από τη στιγμμή που θα γίνουν κυβέρνηση, απαγορεύονται τα πατριωτικά αλλά και τα κομμουνιστικά κόμματα ..!!! με αποτέλεσμα παράνομη αντίσταση του λαού και εμφύλια σύγκρουση...!!!
Τα επόμενα χρόνια θα επιβληθεί έλεγχος και πολιτική καταστολή των πολιτών με βιομετρικές ταυτότητες, Rfid, πολυεθνικών αστυνομικών δυνάμεων, πολιτοφυλακές αλλοδαπών μεταναστών και ένοπλων αντιεξουσιαστών !!!!!!
Σας φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας???
Η σημαία έχει απαγορευθεί, ο σταυρός το ίδιο, η Ορθοδοξία δεν είναι πια η επικρατούσα θρησκεία, είναι στην ίδια μοίρα με τις αιρέσεις, τις σέχτες και με την κάθε λογής θρησκευτική ή νεοταξίτικη θρησκεία.Το Άβατο του Αγίου Όρους δεν υφίσταται πλέον... Η ορθοδοξία διώκεται....
Τα ναρκωτικά νομιμοποιούνται με σκοπό την ψυχική και πνευματική εξόντωση των Ελλήνων.....
Η ιστορία παραχαράσσεται και οι Έλληνες Ήρωες αποκαλούνται ιμπεριαλιστές, φασίστες και ρατσιστές !!!
Αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά παράνοιας.....
Νομίζετε??? Κι όμως ως προς το πρώτο μέρος του, βγήκε αληθινό...
Η τριμερής κυβέρνηση είναι η απαρχή του σχεδίου..
Επόμενος σταθμός η ανθελληνική προπαγάνδα. Μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματασ όπως η Washington Post ή η Usa Today, καθώς και τηλεοπτικά κανάλια όπως το CNN διοχετεύουν ένα κλίμα ανθελληνικό, καθώς αναφέρονται σε εγκλήματα, κακοποίηση και εκμετάλλευση των μεταναστών από τον Ελληνικό λαό!!!!!! Αγνοώντας κατάφορα και εξοργιστικά τις δολοφονίες αθώων Ελλήνων πολιτών, πολιτών ανυπεράσπιστων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα!!!
Ο αντιρατσιστικός νόμος, είναι μιά άλλη επιβεβαίωση του σχεδίου.Σκεφτείτε πως αντέδρασε το Κ.Κ.Ε... Τυχαίο κι αυτό?
Φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται ραγδαία. Η Ορθοδοξία πιστεύω θα είανι ο επόμενος στόχος.Δυστυχώς ελάχιστοι ιεράρχες εκφραζουν τη γνώμη τους θαρρετά και δυνατά, τώρα που εμείς οι Έλληνες την έχουμε περισσότερο ανάγκη.
Το μεγάλο παιχνίδι είναι στημένο από τους μεγάλους Σκοτεινούς παίκτες. Μια λάθος κίνηση και μπορεί να οδηγηθούμε σε μια εμφύλια σύρραξη.
Η Ελληνική ελεύθερη ψυχή, προικισμένη όμως με τη λογική του Αριστοτέλη είναι η μόνη μας ελπίδα.
Έλληνες, μην υποτάσεστε, αλλά μείνετε ενωμένοι. Μόνο τότε θα επιτύχουμε θαύματα όπως οι πρόγονοι μας


«Ελεύθερον διατελεί και βέλτιστα πολιτευόμενον και δυνάμενον άρχειν πάντων, μιας τυγχάνον πολιτείας».
Αριστοτέλης


πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...