Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


• Το 2080 οι Έλληνες στην Πατρίδα μας μετά βίας θα είναι 3,5 εκατομμύρια, όταν οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια!

• Σε 22 χρόνια Έλληνες και αλλοδαποί θα έχουν τον ίδιο πληθυσμό μέσα στην Ελλάδα!
• Το μοντέλο της Γουατεμάλας εφαρμόζουν στην Ελλάδα που ο πληθυσμός της μειώθηκε κατά 35% σε λίγα χρόνια...



Η τρόικα ήρθε στην χώρα για να εξοντώσει τον ελληνικό πληθυσμό. Μην τρέφετε ψευδαισθήσεις ότι ο Παπανδρέου και τα εξαπτέρυγά του επέβαλαν την τρόικα για να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της χώρας. Ο στόχος των τοκογλύφων είναι καθαρά δολοφονικός: να εξοντώσουν το γένος των Ελλήνων και τους καταστήσουν μειονότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Αυτό, ούτως ή άλλως θα γινόταν λόγω της καθημερινής αθρόας εισβολής εκατοντάδων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, οι δανειστές όμως επισπεύδουν τις διαδικασίες. Άλλωστε, όπου πηγαίνει το ΔΝΤ επιφέρει την καταστροφή και την μείωση του προσδόκιμου ζωής, και σε βάθος χρόνου την μείωση του πληθυσμού.
Για την Ελλάδα, υπολογίζεται ότι το σατανικό σχέδιο θα φέρει «ίσα βάρκα ίσα νερά» τον ελληνικό πληθυσμό με αυτό των μεταναστών, το 2035! Ενώ για το 2080, οι υπολογισμοί θέλουν τον ελληνικό πληθυσμό να φτάνει στα 3,5 εκατομμύρια εν Ελλάδι, την ίδια ώρα που οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια κατοίκους!
Οι αριθμοί προκαλούν τρόμο, αποτελούν όμως μέρος του σατανικού προγράμματος των παγκοσμιοποιητών για την εξολόθρευση των Ελλήνων, που ως τελικό σκοπό έχει την οριστική εξαφάνιση του είδους «Έλλην»! Ας μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες, οι Εβραίοι και οι Κινέζοι είναι τα τρία γένη που αυτή τη στιγμή διατηρούν ακμαία την πορεία τους μέσα στο χρόνο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι Αιγύπτιοι και οι Πέρσες συμπλήρωναν τον κατάλογο των αρχαιότερων εθνοτήτων, όμως αυτές οι δύο εξαφανίστηκαν αφομοιωμένες από τους Άραβες. Οι Έλληνες, οι οποίοι άντεξαν μέσα από τεράστιες κακουχίες και πολέμους, οδεύουν πλέον προς εξολόθρευση βάσει του σατανικού σχεδίου των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι διά των τοκογλύφων-δανειστών μειώνουν ταχέως τον πληθυσμό της Ελλάδος.
ΤΟ…ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ




Το παρακάτω ρεπορτάζ και τα στοιχεία ανήκουν στην άριστη δημοσιογραφική δουλειά του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου στην Γουατεμάλα. Εκεί, όπου το ΔΝΤ μέσα σε λίγα χρόνια και σε συνεργασία με τις δοσίλογες κυβερνήσεις, κατέστρεψε τη χώρα και τον λαό της. Δείτε τις ομοιότητες αυτού που ζούμε με αυτά που πέρασε η Γουατεμάλα και ανατριχιάστε με αυτά που έρχονται!

Από το 1981 είχαν ξεκινήσει ανεπίσημα και οι σχέσεις της Γουατεμάλα με το Δ.Ν.Τ., όταν η δικτατορική κυβέρνηση του Romeo Lucas Garcia υπέγραψε το Σύμφωνο Οικονομικής Σταθερότητας. Το 1984, η αιμοσταγής δικτατορία προχωρά επίσημα σε συμφωνία με το Δ.Ν.Τ., ξεκινώντας μια άγρια οικονομική πολιτική, η οποία συνεχίστηκε από όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις, στρατιωτικές ή δημοκρατικές. Μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς για τα οποία ποτέ κανείς δεν τιμωρήθηκε, οι κρατικές επιχειρήσεις ιδιωτικοποιήθηκαν, οι φυσικοί πόροι πουλήθηκαν σε ξένες πολυεθνικές, το κράτος συρρικνώθηκε, οι μισθοί και τα εργασιακά δικαιώματα περικόπηκαν.

Για ένα διάστημα, οι κάτοικοι της Γουατεμάλα είχαν αρχίσει και πάλι να κάνουν όνειρα για μια καλύτερη ζωή, τον Ιανουάριο του 1986. Ο νεοεκλεγείς χριστιανοδημοκράτης Πρόεδρος Vinicio Cerezo είχε υποσχεθεί στην προεκλογική του εκστρατεία ότι «θα βάλει τάξη στο σπίτι» και ότι θα εκπληρώσει το χρέος του προς τις ασθενέστερες κοινωνικά τάξεις που ζουν στην εξαθλίωση.
Οι Χριστιανοδημοκράτες όμως, εγκαθίδρυσαν τη συνεχή εξάρτηση της χώρας από Διεθνείς Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς και κυρίως από το Δ.Ν.Τ., ενώ δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και εφάρμοσαν μια πολιτική αυστηρής νομισματικής λιτότητας, η οποία «τιμώρησε σκληρά» τη μεσαία και τη χαμηλή κοινωνικά τάξη, δηλ. το μεγαλύτερο μέρος του λαού. Χαρακτηριστικό αυτής της πολιτικής ήταν η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των εξαγωγών, με σκοπό την νομισματική σταθερότητα, τον έλεγχο του πληθωρισμού και τη μείωση του ελλείμματος.

Παράλληλα, σημειώθηκε αύξηση των τιμών και δραματική μείωση των μισθών και των επιδομάτων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη εταιρεία που ιδιωτικοποιήθηκε ήταν η Aerolineas de Guatemala(AVIATECA), που αμέσως το επόμενο έτος παρουσίασε σημαντικότατο πλεόνασμα.
Το 1991 Πρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει, ο Jorge Serrano Elías, ο οποίος κατά την ομιλία ανάληψης της εξουσίας υπόσχεται να «δώσει μια γρήγορη θεραπεία στα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Γουατεμάλα». Ανήγγειλε ότι κύριος στόχος της Κυβέρνησης ήταν μια οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα είχε κοινωνικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα επιδίωκε τη νομισματική σταθερότητα, την τόνωση των μισθών και θα διευκόλυνε την πρόσβαση στη γη και την ιδιοκτησία για τους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες της κοινωνίας, δια μέσου ενός προγράμματος πιστώσεων από ιδιωτικές τράπεζες.

Και πάλι οι ελπίδες διαψεύστηκαν. Ο Serrano και τα κυβερνητικά στελέχη του άρχισαν να εφαρμόζουν αντιλαϊκές και φιλοεπιχειρηματικές οικονομικές πολιτικές, όπως μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, απελευθέρωση των τιμών και μείωση δημοσίων δαπανών. Ψαλιδίστηκαν τα εργατικά δικαιώματα για αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας, ενώ η οικονομική βοήθεια από το εξωτερικό προωθήθηκε στον τομέα των Επιχειρήσεων. Οι συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις υποστήριξαν ότι τα μέτρα που πάρθηκαν είναι μακροοικονομικά και ευνοούν καθαρά τους επιχειρηματίες, ενώ ο λαός βουλιάζει όλο και περισσότερο στη μιζέρια. Την ίδια περίοδο, οι τιμές των βασικών τροφίμων εκτινάχτηκαν στα ύψη.

Το Α.Ε.Π., στις αρχές της δεκαετίας του ’90 παρουσίασε μικρή αύξηση, όμως το κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. ήταν σχεδόν… τίποτα! (1992: Γενικό Α.Ε.Π.: 3,552, Α.Ε.Π. ανά κάτοικο: 0,1). Το εξωτερικό χρέος που το 1981 ήταν 1,3 δις δολ., δέκα χρόνια μετά, και παρά το ότι η χώρα ακολουθούσε την πολιτική του Δ.Ν.Τ., έφτασε τα 2,9 δις δολ.! Ο Πρόεδρος Serrano αναγκάζεται να παραιτηθεί μετά από ένα μεγάλο κύμα διαδηλώσεων, διαμαρτυριών και καταστολής. Αναλαμβάνει ο Ramiro de Leon Carpio, Πρόεδρος υπηρεσιακής κυβέρνησης, ο οποίος με την προτροπή του Δ.Ν.Τ. και της Παγκόσμιας Τράπεζας, υπογράφει νέα αντιλαϊκά μέτρα.

Όλα αυτά τα χρόνια, ήδη από την ανατροπή της κυβέρνησης του μεταρρυθμιστή Προέδρου Jacobo Arbenz το 1960, κατόπιν πραξικοπήματος οργανωμένου από τις Η.Π.Α., η χώρα μαστίζεται από έναν 36ετή εμφύλιο πόλεμο. Αμέσως μετά τον τερματισμό του Εμφυλίου, το 1996, υπογράφεται η Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου (Tratado de Libre Comercio), η οποία έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών βασικών αγαθών, ενώ παράλληλα ακριβαίνει και ο σπόρος για τους μικροκαλλιεργητές. Ιδιωτικοπιούνται οι φυσικοί πόροι της χώρας και δημιουργούνται μεταλλεία που καταστρέφουν τα δάση και μολύνουν τη γη και το νερό. Υπογράφεται ακόμα η Συμφωνία Plan Puebla-Panamá, σύμφωνα με την οποία κατασκευάζονται δρόμοι και γέφυρες για την μεταφορά πρώτων υλών και προϊόντων προς τις ΗΠΑ. Κατασκευάζονται επίσης υδροηλεκτρικά εργοστάσια σε όλη την Κ. Αμερική, που πλημμυρίζουν τη λιγοστή γη των φτωχών μικροκαλλιεργητών.

Το 2008, δια μέσω υποσχέσεων προς τη φτωχή πλειοψηφία, κερδίζει τις εκλογές ο σοσιαλοδημοκράτης Álvaro Colom, του Κόμματος της Εθνικής Ενότητας για την Ελπίδα (UNE), ο οποίος συνεχίζει να κυβερνά τη χώρα μέχρι σήμερα.
Τα 3 χρόνια της μέχρι τώρα διακυβέρνησής του, οι τιμές των βασικών τροφίμων παρουσίασαν αύξηση κατά 83%, ενώ δεν υπήρξε καμία αύξηση στους μισθούς. Το Αγροτικό Επιμελητήριο και ο επιχειρηματικός τομέας πέτυχαν το πάγωμα των μισθών, την εφαρμογή μερικής απασχόλησης και ελαστικοποίηση της εργασίας, αλλά και τη μείωση των μισθών των γυναικών. Και πάλι, τίποτα δεν άλλαξε για το φτωχότερο πληθυσμό, παρά μόνο προς το χειρότερο.
Όπως, μέσα σ’ αυτή την ευημερία των οικονομικών δεικτών, ανακοινώνει το Κέντρο Εθνικών Οικονομικών Ερευνών της Γουατεμάλα (CIEN):«Αν η χώρα συνεχίσει έτσι, θα χρειαστούν 100 χρόνια για να διπλασιαστεί το επίπεδο ζωής των κατοίκων».
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ




Η τρόικα στα τελευταία 3 χρόνια εισβολής της στην Πατρίδα μας έχει προκαλέσει τα εξής:

α) έχουν αυξηθεί ραγδαία οι αυτοκτονίες και μέσα σε τρία χρόνια 1500 περίπου Έλληνες έθεσαν τέρμα στη ζωή τους. Το γεγονός είχε τραγικές συνέπειες στις οικογένειές τους, προκαλώντας παράπλευρες απώλειες, με αρρώστιες, αιφνίδιους θανάτους, καταθλιπτικά φαινόμενα κ.λ.π. Στις αυτοκτονίες οδηγούνται καθημερινά συμπολίτες μας που πιέζονται ασφυκτικά από δάνεια ή από την ανεργία.

β) Οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους. Όπως ανέφερε σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η «Καθημερινή», το δημογραφικό για την Ελλάδα αναδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα. «Οι εκτιμήσεις της Β΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου, που παρουσίασε σχετική έκθεση, κάνουν λόγο για 10.000 έως 15.000 λιγότερες γεννήσεις εντός του 2012 σε σχέση με το 2011, φαινόμενο που φαίνεται να συνδέεται και με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ενώ γίνεται για άλλη μια φορά η άκρως ανησυχητική διαπίστωση, ότι οι θάνατοι στη χώρα είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. Είναι ενδεικτικό ότι το 2011 γεννήθηκαν στην Ελλάδα 106.777 παιδιά, όταν ο αριθμός των θανάτων ήταν 110.729».

γ) Μειώνεται ραγδαία το προσδόκιμο ζωής: Είναι διαπιστωμένο ότι στις χώρες που εφαρμόζεται η εγκληματική πολιτική του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μειώνεται και το προσδόκιμο ζωής. Στη χώρα μας, μέσα στα τελευταία τρία χρόνια εφαρμογής μνημονίων, το προσδόκιμο ζωής έχει ήδη μειωθεί κατά 7-8%!

δ) «Τσουνάμι» από καρδιαγγειακά νοσήματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ‘Ελεύθερου Τύπου», κατά το 27ο Διεθνές Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, ο καρδιολόγος δρ Ρίχτερ παρουσίασε στοιχεία σχετικά με την επίπτωση της οικονομικής κρίσης στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Σύμφωνα με αυτά, σε όλες τις χώρες υπό οικονομική κρίση (με επέλαση της τρόικας), επιδεινώνεται η ποιότητα διατροφής και αυτό σε συνδυασμό με το αυξημένο άγχος, κατάθλιψη και τα αυξημένα ποσοστά καπνίσματος, οδηγούν σε αυξημένη καρδιαγγειακή θνησιμότητα.

ε) Αιφνίδιοι θάνατοι από τραγικά συμβάντα: Η οικονομική κρίση οδηγεί τους Έλληνες σε απεγνωσμένες λύσεις προκειμένου να εξοικονομήσουν λίγα ευρώ, με συνέπεια να θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα και συχνά να χάνουν τη ζωή τους από τραγικά περιστατικά. Να θυμίσουμε τον πρόσφατο θάνατο δύο νεαρών φοιτητών στη Λαμία από αναθυμιάσεις στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με αυτοσχέδιο μαγκάλι! Πριν από λίγο καιρό τρία αδέλφια έχασαν τη ζωή τους στην Καβάλα από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι όπου ζεσταίνονταν με καυσόξυλα και όχι πετρέλαιο, λόγω κρίσης!

στ) Θερίζει το Έιτζ και ήρθαν σπάνιες ασθένειες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Bloomberg, to Έιτζ κυριολεκτικά καλπάζει στην Ελλάδα, οδηγώντας στην καταστροφή και το θάνατο χιλιάδες ανθρώπους και καθιστώντας βόμβα του Έιτζ τη χώρα μας. Μέσα σε δύο χρόνια, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, 35πλασιάστηκαν οι μολύνσεις μεταξύ των χρηστών ναρκωτικών ουσιών, εξέλιξη που ασκεί ασφυκτικές πιέσεις σε ένα καταπονημένο ιατρικό σύστημα που πασχίζει να πολεμήσει ταυτόχρονα ξεσπάσματα ελονοσίας και τον ιό του Δυτικού Νείλου εν μέσω οικονομικής κρίσης. “Η Ελλάδα έχει τα περισσότερα κρούσματα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα το 2011″, σύμφωνα με έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων.
“Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το πολύ δύσκολο πρόβλημα υπό τις χειρότερες συνθήκες”, επεσήμανε η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, τονίζοντας πως αν δεν πάρουν περισσότερα χρήματα, δεν θα μπορέσουν ούτε να συνεχίσουν όσα έκαναν τον περασμένο χρόνο. Το πάγωμα των προσλήψεων και οι περικοπές των δαπανών από την κυβέρνηση με στόχο τον ραγδαίο περιορισμό του χρέους, απειλούν να καθυστερήσουν την αντίδραση και να επεκτείνουν την τετράχρονη αναμονή για μεθαδόνη. Ο ΟΚΑΝΑ ενδεχομένως κλείσει κάποια από τα κέντρα θεραπείας που διατηρεί λόγω της μείωσης του προϋπολογισμού του στα μισά, από 35 εκατομμύρια ευρώ το 2010 σε 20 εκατομμύρια ευρώ το 2012, εξήγησε η πρόεδρος Μένη Μαλλιώρη.
“Ελεύθερη Ώρα”

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...