Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πνίχτον ρε Φωτάρα...(από το γνωστό ανέκδοτο) "Αγρίεψε" ο Κουβέλης και... θέλει εκλογές


"Αγρίεψε" ο Κουβέλης και... θέλει εκλογές


Ο πρόεδρος της "κυβερνώσας" και "υπεύθυνης Αριστεράς", προαναγγέλλει, σε συνέντευξή του στο Associated Press, πρόωρες εκλογές. Ο Φ. Κουβέλης, ενώ ισχυρίζεται πως η ΔΗΜΑΡ δεν θέλει πρόωρες εκλογές, στη συνέχεια απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο...την συμβιβαστική, όπως την χαρακτηρίζει το Μαξίμου, λύση Σαμαρά να ανοίξει η νέα ραδιοτηλεόραση σύντομα. 

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «η ΕΡΤ έχει ανάγκη εξορθολογισμού, έχει ανάγκη αναδιαρθρώσεων, αλλά πρέπει η ΕΡΤ να είναι ανοιχτή». Δηλαδή ο Κουβέλης, αντί να ομολογήσει πως για κάποιους λόγους κι αυτός κι ο Βενιζέλος θέλουν εκλογές, ζητά από τον πρωθυπουργό να "αυτοεξευτελιστεί" και να ακυρώσει τον ρόλο του και τις αποφάσεις του. 


Στην προσπάθεια του δε να μην χρεωθεί το "¨μουντζούρη" των εκλογών, ο επικεφαλής της Αγ. Κωνσταντίνου, κινδυνολογεί ασύστολα λέγοντας ότι  «εκείνο που πιστεύω είναι ότι το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής και γενικότερα της αντιμετώπισης όλων των θεμάτων που έχουν σχέση με τις υποχρεώσεις της χώρας θα τεθούν σε κάποιο κίνδυνο εάν δεν εξασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της κυβέρνησης. Γι αυτό επαναλαμβάνω ότι εμείς δεν θέλουμε εκλογές. Εάν ο κ. Σαμαράς επιλέγει τις εκλογές με τον τρόπο που οδηγεί τα πράγματα ας αναλάβει αυτός την ευθύνη». 

kentrinews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...