Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Το σκηνικό στήνεται , η ώρα πλησιάζει…

skinikoepomenishmeras
Σας είχα πει και σε άλλα άρθρα ότι η Αχίλλειος πτέρνα του Έλληνα είναι το σπίτι του και πως την στιγμή που θα νιώσει ότι το χάνει τότε θα ξεσηκωθεί.
Είχα πει ότι η Τροϊκομματική κυβέρνηση είναι αναλώσιμη και αναγκαία μόνο για την επιβολή μέτρων που....
κανένας άλλος φορέας με διάθεση για πολιτικό μέλλον δεν θα τολμούσε.
Σας είχα πει ακόμα ότι είναι θέμα χρόνου η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας , γεγονός που από μόνο του αποτελεί την βαλβίδα ασφαλείας του συστήματος.
Συνδυάστε το  τώρα με τα απανωτά χαράτσια στα ακίνητα που οδηγούν σε αδυναμία πληρωμής , την εξωπραγματική πλέον ανεργία , την κρίση στην Τουρκία , την αναγνώριση στα ίσα του ΔΝΤ ότι η Ελλάδα έγινε Ιφιγένεια για να σωθούν οι άλλοι στην Ευρώπη και πως τα μέτρα ήταν πέρα για πέρα λάθος και θα αντιληφθείτε κι εσείς ότι το σκηνικό έχει αρχίσει να στήνεται και σύντομα θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο.
Διάδοχη κατάσταση υπάρχει , είναι προετοιμασμένη , έχει πάρει το χρίσμα από τα κέντρα εξουσίας και δύναμης , είναι αριστερή οπότε και θα διώξει τους μπαμπούλες της κακιάς δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει όμως και αντίπαλο δέος ακροδεξιό και βίαιο , που δεν θα διστάσει να συγκρουστεί μαζί της. Ως εκ τούτου μετά από μια εμφυλιακού τύπου περιπέτεια , θα κλείσει στην Ελλάδα η παρένθεση αριστερής διακυβέρνησης και ο “σωτήρας” Κώστας Καραμανλής που έχει φυλαχτεί καλά στην άκρη , θα μπορέσει να επαναλάβει την ιστορία και να επανέλθει ως Εθνάρχης και εγγυητής της ενότητας των Ελλήνων…
Επιστημονική φαντασία?
Θα δείξει.
Σημειώστε τα λεγόμενα μου όμως και θα δούμε αν στο τέλος είχα κάπου δίκιο…



http://www.akalyptos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...