Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ









Το φάρμακο αυτό του αρχαίου Θιβέτ, γραμμένο με ιερόγλυφα, σε πλάκες πηλού, βρέθηκε στα βουνά του Θιβέτ σε έναν Βουδικό ναό το 1972 και απο­κρυπτογραφήθηκε το έτος 1976.


Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ:
Καθαρίζει τον οργανισμό από λιπώ­δεις και.ασβεστούχες εναποθέσεις, βελτιώνει τον μεταβολισμό, και σαν αποτέλεσμα, τα αιμοφόρα αγ­γεία γίνονται ελαστικά, μειώνεται το βάρος του σώματος στο φυσιολογικό, διαλύονται τα πήγματα αίματος (θρόμβοι),προλαμβάνει και θεραπεύει το έμφραγμα του μυοκαρδίου, την στενοκαρδία, την αρτηριοσκλήρωση, την ισχαιμία, το χρόνιο συνάχι, την υπέρταση, την αμυγδαλίτιδα, τις χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων (όπως πνευμονία και βρογχίτιδα), βοηθάει στην φυματίωση των πνευμόνων, υποχωρούν πλήρως οι πονοκέφαλοι και ο θόρυβος στο κεφάλι, εξαλείφονται οι γαστρίτι­δες και επουλώνονται τα έλκη στομάχου και 12δακτύλου, απορροφούνται όλοι οι τύποι όγκων εσωτερικών και εξωτερικών μορφωμάτων όπως επίσης και εκείνοι που εμφανίζονται κατά τη νόσο Basedow (εξόφθαλμο βρογχοκήλη), αποκα­θίσταται πλήρως η όραση, ολόκληρος ο οργανισμός ανα­νεώνεται, υποχωρούν τα οιδήματα και επέρχεται αποκατάσταση της σεξουαλικότητας.


ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:


350 γρ. καθαρισμένο σκόρδο κόβεται σε λεπτά τεμάχια και, τρίβεται σε δοχείο από πορσελάνη με ξύλινο γουδοχέρι. Σε αυτή τη μάζα προσθέτουμε 200 γρ. οινόπνευμα 96 βαθμών. Κλείνουμε καλά το δοχείο και το βάζουμε στο ψυγείο για. 10 ημέρες. Την 11η ημέρα το σουρώνουμε προσεκτικά. Το διάλυμα τοποθετείται πάλι στο ψυγείο για 2 ημέρες.


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:


Λαμβάνεται προσθέτοντας σταγόνες σε 50 γρ.γάλα κάθε φορά προ του φαγητού κατά το ακόλουθο σύστημα:


Εικόνα


Κατόπιν λαμβάνεται από 25 σταγόνες, 3 φορές ημερησίως μέχρι να τελειώσει το φάρμακο.


ΠΡΟΣΟΧΗ !


Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί το νωρίτερο μετά από 5 έτη!

Συμπληρωματικές οδηγίες 


Μπορούμε να βάλουμε τις σταγόνες σε γάλα αν έχουμε ευαίσθητο στομάχι ή σε κάποιο αφέψημα ή σε χλιαρό νερό.


Το διάλυμα δε χρειάζεται ψυγείο.


Το σκόρδο δεν το χτυπάμε σε μπλέντερ ή σε μύλο του καφέ γιατί οξειδώνεται. Μόνο σε ξύλινο ή εμαγιέ ή μαρμάρινο γουδί ή σε χοντρό πυρέξ.


Δεν υπάρχει καμιά τοξικότητα στο μείγμα.


Μην πάρετε τη δόση, αν φάτε σ’ ένα γεύμα ωμό σκόρδο.


Αν σας πειράζει το οινόπνευμα, χρησιμοποιήστε την παρακάτω συνταγή:


350 gr σκόρδο


700 gr νερό


700 gr ζάχαρη σκούρα


Το παρασκευάζουμε όπως τη συνταγή με το οινόπνευμα και το διατηρούμε στο ψυγείο. Παίρνουμε 2 κουτ. του γλυκού σε ζεστό νερό, 3 φορές την ημέρα 15 λεπτά πριν το φαγητό.


Μπορεί, μετά το σούρωμα, να μείνει λίγη ψύχα στο βάζο. Δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να το σουρώσουμε.


Έρευνες επιστημόνων αναφέρουν ότι το σκόρδο περιέχει πολλά δραστικά συστατικά


  1. Ενώσεις θείου: το σκόρδο μπορεί να εξουδετερώνει τις τοξίνες χάρη στις θειούχες ενώσεις του.
  2. Αλλισίνη, η οποία διασπάται όταν φάμε σκόρδο σε διαλυτικό σουλφίδιο που είναι ένζυμο, το οποίο δρα σαν βιολογικός καταλύτης. Η αλλισίνη είναι αντιμολυσματικό συστατικό. Καθαρίζει τα αγγεία και τις αρτηρίες, μειώνει τη χοληστερίνη του αίματος, τα λιπίδια και προστατεύει το συκώτι μετά από ένα πλούσιο γεύμα σε λίπη. Βοηθά το σώμα να διαλύσει τους θρόμβους και εμποδίζει τα αιμοπετάλια να κολλήσουν μεταξύ τους και  να  οδηγήσουν στη δημιουργία θρόμβων.
Ο χυμός του σκόρδου απομακρύνει τα τοξικά μέταλλα (μόλυβδο, υδράργυρο) , που δημιουργούνται από την ατμοσφαιρική και βιομηχανική ρύπανση και τη διατροφή.
Επίσης λειτουργεί σαν ελαφρύ αντιβιοτικό ,και αντιμυκητιακό . Παλαιότερα που η χρήση των φαρμάκων δεν ήταν τόσο διαδεδομένη, χρησιμοποιούσαν το σκόρδο και σαν αντιπαρασιτικό του γαστρεντερικού συστήματος, παίρνοντας  1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη κάθε πρωί για 3 μέρες. 


Περιέχει επίσης ιχνοστοιχεία όπως :Ψευδάργυρο, Γερμάνιο, Σελίνιο, Μαγγάνιο, Ασβέστιο, και ένα οξύ την Αδενοσίνη.


Τη συνταγή την πήρα από το βιβλίο της ‘Αννας Κανέλλου -ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-που μπορούμε να σας το στείλουμε μετά από επικοινωνία μαζί μας.


A.X.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...