Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
Αυτό και αν αποτελεί πρόκληση σε περίοδο άγριας λιτότητας και φόρων. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, με μια κατάπτυστη τροπολογία (λέγεται και αλητεία αυτό) επιχειρούν να σώσουν τα υπερχρεωμένα κόμματά τους από τα...

δάνεια των τραπεζών που έχουν πάρει και δεν είναι σε θέση να αποπληρώσουν!.
Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος ενέταξε τροπολογία στο νομοσχέδιο για τη διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων, η οποία προβλέπει ότι ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής επιδότησης που δικαιούνται τα κόμματα θα είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο.
Τη ρύθμιση υπογράφουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης (ΝΔ) και ο Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ).
Η προτεινόμενη ρύθμιση διασφαλίζει «ένα ελάχιστο διασφαλισμένο έσοδο στα κόμματα για να εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους», όπως αναφέρει η αιτιολογική έκθεση.
Να σημειωθεί ότι ο Γ. Κουτσούκος παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι χρεοκοπημένο, καθώς οι τράπεζες παρακρατούν το 100% της κρατικής επιδότησης του κόμματος.
Και όλα αυτά την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε χθες, Τρίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ότι η Ν.Δ. έλαβε το 2013 δάνειο ύψους 14,6 εκατ. ευρώ.
Στο θέμα επανήλθε σήμερα με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αυγή», με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν μόνο για τη Ν.Δ.», στο οποίο σημειώνει ότι πρόκειται για «χτυπητή εξαίρεση» του κόμματος «από το καθεστώς της τρόικας, των μνημονίων και της σκληρής λιτότητας που έχει επιβληθεί στη χώρα».
Στο δημοσίευμα αντέδρασε έντονα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος τόνισε ότι η Ν.Δ. δεν έλαβε ουδέποτε το 2013 δάνειο και έκανε λόγο για επιχείρηση λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ.


 http://fimotro.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...