Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ....!!!


«Όταν το Άδικο κυριαρχήσει επί του Δικαίου, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον».
Επομένως, όταν ο Έλληνας εκβιάζεται σε τέτοιο βαθμό, όταν η Δημοκρατία στη χώρα μας έχει καταλυθεί από τις συγχρονισμένες ενέργειες του έκνομου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Γερμανίας και των .....
....ανθελλήνων πολιτικών, όταν ο ναός του πολιτισμού έγινε στάβλος του Αυγεία και οίκος εμπορίου, όταν στην Ελλάδα επιχειρείται μία απίστευτη εθνοκτονία εν καιρώ ειρήνης, τότε ο Έλλην, έχει ιερό καθήκον να αντισταθεί.




Τότε, υπό το υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξίωμα: «Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού» «salus populi suprema lex esto» και της κατά τον Αλέξανδρο Σβώλο παρακαταθήκης ότι:
«Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι στον Λαό δεν πρέπει να έχει όρια.», μία μόνο λύσης υπάρχει, η πανελλήνια εξέγερση των ψυχών μας και προς τούτο, αδέρφια συμπαραταχθείτε μαζί σας τώρα.


Σας ζητάμε την εισφορά των συνειδήσεών σας, την επανάσταση των ιδανικών σας, την αναζωπύρωση των οραμάτων σας, την υπεράσπιση του ήλιου της Δικαιοσύνης, με στόχο την σύλληψη από τους Έλληνες και την καταδίκη από Ελληνικά Λαϊκα δικαστήρια της συμμορίας εκείνων των διεφθαρμένων πολιτικών, οι οποίοι οδήγησαν και οδηγούν την χώρα μας στον όλεθρο και στην καταστροφή.


ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ





ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...