Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Έτσι εξηγείται γιατί μείναμε σκλάβοι 300 χρόνια στους Φράγκους και 400-500 χρόνια στους Οθωμανούς ! 800 ευρώ η μαντίλα, 400 ευρώ το γαϊδούρι, 15 ευρώ το παιδί !


Η εκκωφαντική σιωπή των βουλευτών και πολλών Επισκόπων μπροστά στο συντελούμενο έγκλημα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών αποδεικνύει ξεκάθαρα γιατί μείναμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ 300 έως 500 χρόνια στους Φράγκους και 400 έως 500 χρόνια στους Οθωμανούς Τούρκους ! Έτσι εξηγείται γιατί τα... πολιτικά τζάκια δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και υποχρέωσαν τον Νικηταρά να ζητιανεύει έξω από εκκλησία στο Πειραιά !

Έτσι εξηγείται γιατί πάμε στα 200 χρόνια “ελευθερίας” του Νέου Ελληνικού Κράτους, αλλά – σχεδόν συνέχεια- ήμασταν υποχείρια των Προστατιδών Δυνάμεων, που μας συμπεριφέρονταν- σχεδόν πάντα- ως αποικία !


Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους :
Την ώρα που η πλειοψηφία των βουλευτών ψήφισε και ψηφίζει ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΑ μέτρα ( κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά, κατάργηση φοροαπαλλαγών, κατάργηση-ουσιαστικά- των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, κατάργηση δώρων ακόμα και στις Πολύτεκνες Οικογένειες, βαρύτατοι φόροι στην ακίνητη περιουσία χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των παιδιών κάθε οικογένειας, εξαίρεση από το επίδομα θέρμανσης των περισσότερων πολυμμελών οικογενειών ) η γείτονα χώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιδοτεί με 800 ευρώ( χώρια τις άλλες επιδοτήσεις που δίνει σε πολλές χιλιάδες οικογένειες ) τη χρήση μαντίλας στα κορίτσια της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτ. Θράκη !
Αντίθετα το Ελληνικό Κράτος – ουσιαστικά- καταργεί κάθε κίνητρο στις χριστιανικές Οικογένειες όλης της Επικρατείας για να τεκνοποιήσουν πάνω από ένα ( 1 ) παιδί, ενώ και η Εκκλησία από του χρόνου θα βρεθεί σε οικονομική αδυναμία να χρηματοδοτεί το 3ο παιδί για τις χριστιανικές Οικογένειες της Δυτικής Θράκης ! Το επίδομα που θα λαμβάνουν ( όσοι το λαμβάνουν ) για ένα παιδί θα κυμαίνεται από 13 ευρώ (!!!) έως 40 ευρώ το κεφάλι !!! Την ίδια ώρα οι περισσότεροι Υπουργοί και βουλευτέςξοδεύουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και πανάκριβα ιδιαίτερα και μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε ακριβά Πανεπιστήμια του εξωτερικού και βολεύουν τα παιδάκια τους σε προνομιούχες θέσεις, εντός και εκτός Ελλάδας ! Ψίχουλα για τα παιδιά των υπόλοιπων Ελλήνων, παντεσπάνι και υψηλές παροχές ( κάθε είδους ) για τα δικά τους παιδιά που είναι ανώτερης κατηγορίας πολίτες !
Την Παρασκευή, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή,αποκαλύπτεται ότι το Ελληνικό Κράτος επιδοτεί με 400 ευρώ το κάθε γαϊδούρι ( είδος προς εξαφάνιση στην Ελλάδα ), αλλά – μόλις – με 13 ευρώ ( μικτά ; ) το κάθε παιδί, ενώ – μόνο – σε ελάχιστους δίνει κάτι περισσότερο ! Γι’ αυτό και στα επόμενα δέκα χρόνια, θα γίνουν και τα παιδιά είδος προς εξαφάνιση στην Ελλαδίτσα των πολιτικών τζακιών ! Και καλά, είναι λογικό οι βουλευτές να κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον που τους εξασφαλίζει το “κόμμα” ! Αλλά η επίσημη Εκκλησία γιατί σιωπά ; Γιατί οι Ιεράρχες δεν βγαίνουν να προστατεύσουν τα πνευματικά τους παιδιά ; Δεν ακούνε τη φωνή τους ; Δεν είδαν και δεν άκουσαν τη φωνή της 34χρονης πολύτεκνης μάνας από τη Πάτρα ; Δεν άκουσαν τη φωνή του 33χρονου πατέρα ενός ανήλικου παιδιού που αυτοκτόνησε ;
Μήπως υπάρχει εκβιασμός Επισκόπων μέσω διαφόρων “αποκαλύψεων” για οικονομικά ή άλλα θέματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη σιωπή τους ; Ο σκανδαλισμός των πιστών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ από τη συνεχιζόμενη στάση ΣΙΩΠΗΣ και ΑΝΟΧΗΣ που δείχνει η επίσημη Εκκλησία !
Φυσικά τεράστιες είναι και οι ευθύνες των “πατριωτών”, “θρησκευόμενων” βουλευτώνπου ανέχονται αυτά τα μέτρα, υπερψηφίζοντάς τα ! Βάζουν ταφόπλακα στο Ελληνορθόδοξο Γένος των Ρωμιών, προδίδοντας τον Ιησού Χριστό και την Εκκλησία Του !
Για κάθε αυτοκτονία, για τα χιλιάδες ορφανά του ακήρυχτου πολέμου, έχουν τεράστιες ηθικές ευθύνες όσοι συναινούν και συνεργάζονται και επικροτούν αυτές τις ενέργειες και αυτά τα μέτρα ! Αλλά φαίνεται ότι η συνείδηση κάποιων έχει παγώσει, μπροστά στις καρέκλες, την εξουσία, τα διάφορα πολιτικά ή οικονομικά οφέλη ! Οι Ερινύες δεν τους καταδιώκουν ; Δεν φοβούνται τη Νέμεση ; Δεν φοβούνται τον Θεό ; Πως πλησιάζουν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ;
Μεγάλη είναι και η ευθύνη ημών των πολιτών και των μελών της Ορθόδοξης Εκκλησίας που δεν αντιδρούμε ( πέρα από τη προσευχή και τα άλλα αγιαστικά μέσα της Εκκλησίας μας ) ! Η σιωπή μας, η αδιαφορία μας, δημιουργεί καταστάσεις ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ και υποτέλειας, κατάσταση που μας κράτηση 8 αιώνες, ΝΑΙ – 8 ΑΙΩΝΕΣ- ΣΚΛΑΒΟΥΣ ! Συνενοχή η συμμετοχή μας σε κόμματα που στηρίζουν αυτή τη γενικευμένη ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ !
Το μήνυμα που στέλνε το Ελληνικό Κράτος είναι απλό : “φορέστε μαντίλα στα κορίτσια σας ( αφού “αλλαξοπιστήσετε”- Θεός φυλάξοι!!!), εκτρέφετε γαϊδούρια, αλλά όχι νέα Ελληνόπουλα που αποτελούν ΤΕΚΜΗΡΙΟ” !


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...