Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΗΡΩΙΚΑ Ο Χ Ι!!!


Γράφει η Μαίρη Καρά

Έλληνες, πολίτες της σημερινής ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ Ελλάδας: Σας στέλνω μήνυμα Θάρρους, μήνυμα Αισιοδοξίας! Την 28η Οκτωβρίου 1940 οι παππούδες μας - που κάποιοι μπορεί να ζουν ακόμα - βγήκαν στους δρόμους αυθόρμητα και σύσσωμοι, μόλις άκουσαν πως ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. Δεν περίμεναν φοβισμένοι τον εχθρό, κλεισμένοι στα σπίτια τους. Όλοι μαζί σαν μια  ΨΥΧΗ ενωμένοι, πλημμυρισμένοι από τα πατριωτικά τους αισθήματα, επιβεβαίωσαν το ΟΧΙ του πρωθυπουργού τους. Ήταν έτοιμοι κι αποφασισμένοι να αγωνιστούν ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ με όλες τις δυνάμεις τους. Πάλεψαν με το αίμα τους με τιμή και δόξα, για να κρατήσουν όρθια κι αγέρωχη την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Κι έτσι έγραψαν την δοξασμένη σελίδα στην Ιστορία μας, δίνοντας το παράδειγμα και στους άλλους λαούς. Έτσι κατάφεραν να ελευθερώσουν την πατρίδα μας και να την παραδώσουν σε μας ξανά ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Έτσι δοξάστηκαν σ’ όλη την Οικουμένη. Γι’ αυτό κι απέδειξαν πως άξιζαν να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ! Τιμή και δόξα στους προγόνους μας.

Και πάλι φέτος η ΕΛΛΑΔΑ μας ΠΕΝΘΕΙ για τον ίδιο της τον εαυτό και πάλι οι δοσίλογοι πολιτικοί μας γιορτάζουν μόνοι τους - χωρίς την παρουσία του ΛΑΟΥ - την υποταγή τους στο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΑΙ στους δήθεν εταίρους μας. Αυτό που υπέγραψαν με την προδοσία τους στη ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της πατρίδας μας. Είμαι ένας περήφανος ΝΕΟΣ Έλληνας και πονάει η καρδιά μου να βλέπω την ΧΩΡΑ ΜΑΣ να θρηνεί, να πενθεί κάθε μέρα! Έλληνες και Ελληνίδες! Μέσα στην καρδιά σας βαθιά, βάλτε το χέρι σας κι  ακούστε πως χτυπάει, για όσα απίστευτα περνάμε! Μην ρίξετε το ηθικό σας, παλέψτε με όσες δυνάμεις σας έχουν μείνει, πείτε το δικό σας ΟΧΙ: Δώστε γροθιά στην διαφθορά, στα ψέματα, στην προδοσία! Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά θυμηθείτε, επιβιώσαμε το 21, επιβιώσαμε το 18, επιβιώσαμε το 40!!! Επιβιώσαμε στον Εμφύλιο… Και ΤΩΡΑ μπορούμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ! 

Έλληνες ακούστε με! Κάνω έκκληση σε όλους σας να αγωνιστείτε για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, που ο Αριστοτέλης άλλα έλεγε κι άλλα έγιναν, για τον Πολιτισμό, που μας κάνει διακριτούς σε όλο τον κόσμο, για την Τιμή μας, για όλους τους πολέμους που έδωσαν οι πρόγονοί μας, ώστε να διασωθούμε. Μα πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΕΣ, παλέψτε για ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

“ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ” όπως έλεγε ο Εθνικός μας Ήρωας ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Μας αξίζει να ζούμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν θα επιτρέψουμε να μας καταπατήσουν άλλο. Λύσεις δίνονται με τον αληθινό λόγο! Μπορούμε να το επιχειρήσουμε για την μαμά ΕΛΛΑΣ! Όση εμπιστοσύνη δείχνουμε σ’ αυτήν, τόσο θα μας τιμήσει και η ίδια.

Έρχονται δύσκολες μέρες για την αγαπημένη πατρίδα μας. Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τον Ελληνικό Λαό. Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε και Εθνικά και προσωπικά ο καθένας μας… να προσπαθήσουμε όσο καιρό μάς απομένει, να επιβληθούμε στον εαυτό μας, στις ανάγκες και στα πάθη μας και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν τις προηγούμενες καλές εποχές μας. Εκεί όπου όλοι μπορεί να θεωρούσαμε την πατρίδα μας ΔΕΔΟΜΕΝΗ και να απολαμβάναμε τα αγαθά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ χωρίς να υποψιαζόμασταν πιθανές άσχημες εξελίξεις… όμως ήμασταν έντιμοι άνθρωποι, εργατικοί, νοικοκυραίοι και πάνω απ’ όλα σωστοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

Προσπαθήστε, δεν είναι πολύ δύσκολο… αν το θελήσετε πραγματικά και το αποφασίσετε… θα δείτε πως είναι εφικτό. Να ξαναγίνουμε οι ΗΡΩΕΣ Έλληνες που δόξασαν την Φυλή μας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και γράψαμε την δοξασμένη Ιστορία μας. Έτσι πρέπει να νοιώσουμε και τώρα πάλι, για να το καταλάβουν οι επικυρίαρχοί μας και να το βάλουν στα πόδια… όπως τότε που οι Έλληνες βροντοφώναξαν ΑΕΡΑ στα βουνά της Πίνδου… Τότε που ο Λαός δημιούργησε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατά των Γερμανών, εμπνεόμενος από την αγνή ελληνική ΨΥΧΗ του, που δεν ανέχεται την ΣΚΛΑΒΙΑ! Ελάτε και σήμερα που ξαναθυμόμαστε το δοξασμένο ΟΧΙ, που είπαμε στους Γερμαναράδες… να το ξαναπούμε όλοι μαζί Ο Χ Ι! 

Έλληνες κάνω την αρχή και βροντοφωνάζω με όλη την δύναμη της ελληνικής ψυχής μου: ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και εύχομαι να θυμάστε: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!




 http://koukfamily.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...