Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....


Την ίδια στιγμή υπέγραψε συμβόλαια με τα οποία μίσθωσε τα ξεπουλημένα ακίνητα από τους νέους τους ιδιοκτήτες, για 30 χρόνια και έναντι συνολικού ποσού ενοικίων ύψους 600 εκ. ευρώ.
Αυτή η "θαυμάσια" εμπορική συμφωνία από τους "σωτήρες" της πατρίδας μας, η οποία κατέστησε μέσα σε μια νύχτα την Ελλάδα φτωχότερη κατά...

ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων φιλέτων, και ταυτόχρονα της φόρεσε ένα καινούριο φέσι υψους 600 εκ. ευρώ, δε συνιστά λαθεμένη πολιτική πράξη αλλά κακούργημα, έγκλημα συνειδητό σε βάρος της ίδιας της πατρίδας, για το οποίο θα έπρεπε ήδη από το επόμενο πρωί να είχαν διαταχθεί συλλήψεις.

Ποιά δικαιοσύνη όμως να διατάξει τα προβλεπόμενα??? Εκείνη που έκρινε ως "συνταγματικό" το έγκλημα της εθνικής προδοσίας???

Δείτε τώρα και στη συνέχεια του ρεπορτάζ, την κατάντια του κράτους την εξουσία του οποίου σφετερίζονται οι πρωτεργάτες αυτού του εθνικού εγκλήματος, από ρεπορτάζ του tvxs.
Τα κτίρια που ήταν στην κυριότητα του δημοσίου, πουλήθηκαν σε πολύ χαμηλές τιμές από το ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιώτες, από τους οποίους το δημόσιο τα νοίκιασε με την υποχρέωση να τα συντηρεί! Τα έσοδα από τις πωλήσεις πήγαν κατ' ευθείαν στους δανειστές και τώρα το Υπουργείο Οικονομικών, αποφεύγει να απαντήσει στο ερώτημα που θα βρεθούν τα χρήματα για τα μίσθια.

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν στους διαδρόμους των Υπουργείων εκπρόσωποι τραπεζών ζητώντας να πληρωθούν τα ενοίκια, που θα ξεκινούσαν να καταβάλλονται τον Μάϊο, για τα 28 ακίνητα που πούλησε η κυβέρνηση. Τα ενοίκια αυτά ανέρχονται σε 600 εκατομμύρια ευρώ, αφού η σύμβαση είναι 20ετής με 30 εκατ. ευρώ ετήσιο μίσθιο.
«Μέχρι και πρόσφατα τα ενοίκια δεν πληρώνονταν, αφού το κόστος αυτό δεν προβλεπόταν από τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους ούτε από το μεσοπρόθεσμο 2014-2018».

Η κυβέρνηση φέρεται να εξέταζε να πληρώσει τα ενοίκια από τα αποθέματα που έχει, αλλά αυτή η λύση δεν προχώρησε αφού τα ποσά αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τακτικές πληρωμές.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση πούλησε τα 28 ακίνητα* προς 261,31 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περίπου 960 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν απευθείας στον ειδικό λογαριασμό των δανειστών στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Πρόκειται για τα εξής ακίνητα:
Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας)
Υπουργείο Εσωτερικών Κεντρικό Κτίριο
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών
Υπουργείο Δικαιοσύνης
Υπουργείο Υγείας
Υπουργείο Παιδείας
Γενικό Χημείο του Κράτους
Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
ΕΛ.ΑΣ Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (EΛΣΤΑΤ)
Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης
Αρχηγείο Αστυνομίας Θεσσαλονίκης
Τμήμα Αλλοδαπών Aττικής
Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών
ΔΟΥ Ξάνθης (A&B)
Χημείο Ξάνθης
A' ΔΟΥ Αθηνών
ΙZ ΔΟΥ Αθηνών
B' ΔΟΥ Κορίνθου
B' ΔΟΥ Χαλκίδας
ΔΟΥ Σταυρούπολης
ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης
ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων
ΔΟΥ Παλλήνης
IΘ' ΔΟΥ Αθηνών
ΔΟΥ Γλυφάδας
ΔΟΥ Χολαργού
ΔΟΥ Κηφισιάς
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...