Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Το σκανδαλο του ΤΕΤΡΑ και απλά μαθήματα εθνικης ασφαλειας....



Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ;




Το σύστημα TETRA ή όπως ονομάζεται στα ελληνικά «Ψηφιακό Συγκαναλικό Ραδιοδίκτυο Επικοινωνιών» είχε αγοραστεί από την κοινοπραξία εταιρεία SIEMENS-SAIC το 2004 έναντι 114 εκατ. ευρώ και για δέκα χρόνια η κοινοπραξία είχε την υποχρέωση να το υποστηρίζει έναντι 82 εκατ. ευρώ.
Αποτελεί τμήμα του συστήματος C4I και επιτρέπει την μετάδοση ήχου και δεδομένων με ασφάλεια, διευκολύνοντας το συντονισμό των επιμέρους μονάδων των Σωμάτων Ασφαλείας, της ΕΥΠ και του ΕΚΑΒ. Πέραν του τεράστιου σκανδάλου όπου είχε εμπλακεί η συμμορία Σημιτη, ο Χριστοφορακος, συγγενείς και φίλοι του Παπανδρεου αλλα και ο ίδιος ο ΜΙΛΕΡ, ο πολιτικός προϊσταμενος του σκανδάλου των υποκλοπών, μια πρόσφατη εξελιξη αποκαλυπτει το ΔΟΛιο σχέδιο διατήρησης του.
Οι Γερμανοι λοιπόν ζητούσαν 10 εκ. Ευρώ για την ανανέωση της σύμβασης. Κανείς δεν τολμούσε να τα δώσει. Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για σύμβαση – σκανδαλο που βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση.
Έπειτα επανήλθαν ζητώντας 5 εκ. Ευρώ.
Ξαναγύρισαν με νεα προσφορά, στα 2,5 εκ!
Και μαντέψτε, τωρα επανέρχονται και μας το προσφέρουν …ΔΩΡΕΑΝ!
Γιατι άραγε;
Μα γιατι απλούστατα μέσω του ΤΕΤΡΑ, οι γερμανοι αλλα και το γνωστό “παρεακι” αμερικανών ελέγχουν τα κέντρα ελέγχου του συστήματος, τους πομποδέκτες, το λογισμικό, καθώς και τα τερματικά συστήματα του TETRA στα περιπολικά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., στα οχήματα της Πυροσβεστικής, του ΛΣ, του ΕΚΑΒ και της ΕΥΠ! Ολόκληρη την δομή της εθνικης ασφαλειας δηλαδη!
Πόσο πιο απλά μα το πούμε; Μας παρακαλούν να το πάρουμε έστω και τσάμπα για να συνεχίσουν απρόσκοπτα να κρατούν στο χέρι την ίδια την Ελλαδα.
Φανταστείτε οτι με την συμμορία Σημιτη, πληρώσαμε κι’ όλας!
Θα το πάρετε λοιπόν το δωράκι;

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...