ΒΑΖΕΙ Ο ΝΤΟΥΤΣΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟ Χ@ΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ…Είναι δε τόσο αποφασισμένος να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα, που τους δανειστές τους έκοψε κρύος ιδρώτας μόλις ακουσαν το Μπενύτο να δηλώνει πως: «Το ελληνικό χρέος είναι απολύτως εξυπηρετήσιμο και διαχρονικά βιώσιμο».
Και τι σκατά θα διαπραγματευτείς ρε Καραμήτσο???)
Ναί κύριοι…
Αυτό ακριβώς τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε έγγραφη απάντησή του στη Βουλή.
Ενώ ερωτηθείς γιατί η Ελλάδα δεν συμμετείχε σε ψηφοφορία που…
έγινε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την προστασία των χρεοκοπημένων κρατών επί ψηφίσματος που είχε καταθέσει η Αργεντινή (στην ψηφοφορία υπήρξαν 124 θετικές ψήφοι, 11 αρνητικές, 41 αποχές ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα), απάντησε ότι είναι διαφορετική η ελληνική περίπτωση σε σχέση με εκείνη της Αργεντινής.
«Μεταξύ της ομάδας των αναπτυσσομένων χωρών και της Ελλάδας και βεβαίως μεταξύ της περίπτωσης της Αργεντινής, η οποία πρωτοστάτησε στην ως άνω πρωτοβουλία και της χώρας μας, υπάρχουν καθοριστικές διαφορές, οι οποίες προσδιορίζουν και τη στάση της Ελλάδας έναντι της ανωτέρω πρωτοβουλίας, με γνώμονα το …εθνικό συμφέρον». – (Άκουσον… Άκουσον… Ο άνθρωπος αυτό ςέχει μια εκπληκτική ικανότητα πίσω από κάθε μειδοτική και εθελόδουλη πράξη του, να κοτσάρει τις λέξεις «εθνικό συμφέρον»)
Και πήγε και παρακάτω λέγοντας πως η Ελλάδα, ως χώρα μέλος της ΕΕ, συντονίζει τη θέση της με τους λοιπούς εταίρους στο πλαίσιο της διεθνούς παρουσίας και πολιτικής της Ένωσης» και προσθέτει:
«Υπό τα ανωτέρω δεδομένα, η Ελλάδα δεν καταψήφισε το σχέδιο ψηφίσματος των «77+Κίνα», αλλά προσάρμοσε τη θέση της με εκείνη της πλειοψηφίας των ευρωπαίων εταίρων της (22 συνολικά εταίροι απείχαν).
Άλλωστε, με δεδομένους τους συσχετισμούς στη ΓΣ των Ηνωμένων Εθνών, το σχέδιο θα γινόταν ούτως ή άλλως δεκτό κατά πλειοψηφία και η Ελλάδα δεν είχε κανένα λόγο διαφοροποίησης από το πλαίσιο της ευρωπαϊκής θέσης (αποχή ή καταψήφιση).
Να του θυμίσουμε τώρα τι έκαναν οι «εταίροι του» μόλις δυο μέρες πριν μετατρέποντας και πάλι σε κουρελόχαρτα τα ελληνικά ομόλογα??? (Μάθε σχετικά)
Μήπως να του θυμίσουμε τη στάση των εταίρων του που έθεσαν βέτο στον ΟΗΕ προκειμένου να μη συζητηθεί καν ψήφισμα σε βάρος της ανθελληνικής και επικίνδυνης προκλητικότητας της Τουρκίας??? (Δείτε σχετικά…)
Ή μήπως αρκεί απλώς να ξαναθυμηθούμε όλοι εμείς πως κανείς δεν είανι διατεθειμένος να παρει σοβαρά ένα ξεφωνημένο ανδρείκελο που δηλώνει προκαταβολικά την πρόθεσή του να λέει στους πάντες και πάντα «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»???

http://www.hellasforce.com/