Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Θα παραμείνει πρωθυπουργός κάποιος που η Χρυσή Αυγή μπορεί να εκβιάζει;


2013030701951_121057955Τα όσα περιέγραψε ο Τάκης Μπαλτάκος περιγράφουν μια ασύμμετρη απειλή για τη Δημοκρατία μας καθώς o πρώην γραμματέας εμφανίστηκε σχεδόν βέβαιος ότι υπάρχουν κι άλλα βιντεοσκοπημένα βιντεο στη διάθεση της Χρυσής Αυγής.
Κανείς δεν γνωρίζει τι....
αυτό μπορεί να περιέχει, ο ίδιος ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι μπορεί να έχει πει και χειρότερα από όσα αποκαλύφθηκαν χθες. Κατα συνέπεια η ΧΑ μπορεί να απειλεί και να εκβιάζει όποιον θέλει.Μπορεί να ισχυρίζεται ότι κατέχει δεκάδες video, μπορεί να μην κατέχει και τίποτα.
Σήμερα, μάθαμε με κάθε λεπτομέρεια ότι η πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου υπήρξε πάντοτε ανοιχτή για τη Χρυσή Αυγή, μια επιλογή που ο κ. Μπαλτάκος χαρακτήρισε «στρατηγική». Κάποιοι μας θεωρούν τόσο ηλίθιους που μας λένε ότι ο Σαμαράς δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά.
Δυστυχώς γι’ αυτούς, η αλήθεια είναι ότι ο Σαμαράς ευθύνεται προσωπικά για όλα αυτά. Ευθύνεται προσωπικά για το ότι κατέστησε ρυθμιστές της σταθερότητας του Χρυσαυγίτες.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η χώρα. Πιστεύει όμως αλήθεια κανείς ότι η όποια σταθερότητα υπηρετείται καλύτερα από ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή μοιάζει επικοινωνιακά έρμαιο στις διαθέσεις της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται δικαστικά κολλημένη στον τοίχο;


 http://arouraios.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...