Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Ο Μπαλτάκος για Καραμανλή… Πρόεδρο Δημοκρατίας...


Αρκετές εβδομάδες μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σκανδαλώδη υπόθεση που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, και το πόστο του (πανίσχυρου) Γενικού Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, ο ....
Τάκης Μπαλτάκος εξακολουθεί να υιοθετεί μια ρότα εξωστρέφειας, που κάθε άλλο παρά δείχνει να έχει κατανοήσει το βαθύ πλήγμα που προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία και ευρύτερα στην Κεντροδεξιά.

Σήμερα, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ραδιόφωνο των “Παραπολιτικών”, ο Τάκης Μπαλτάκος σχολίασε ότι ο ίδιος δεν έχει την προσωπική φιλοδοξία να ηγηθεί ενός νέου κόμματος στον χώρο της Κεντροδεξιάς, την ίδια στιγμή ωστόσο δεν απέφυγε την προοπτική συγκρότησης ενός τέτοιου φορέα, στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να… απεγκλωβιστούν, όπως επεσήμανε, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

Ο Τάκης Μπαλτάκος δεν θέλησε να αναφερθεί στις διεργασίες και τις ζυμώσεις για την αλλαγή ονόματος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παρέπεμψε στον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή, για το ενδεχόμενο να είναι ο πρώην πρωθυπουργός ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

http://ysterografa.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...