Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Καμμένος: «Αν κλειστούμε σπίτια μας 4 μέρες, έπεσε η Κυβέρνηση»

Καμμένος: «Αν κλειστούμε σπίτια μας 4 μέρες, έπεσε η Κυβέρνηση»«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και δεν είναι ανάγκη να χυθεί αίμα. Στη χώρα υπάρχει συνταγματική εκτροπή», δηλώνει ο Πάνος Καμμένος στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα....
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε στο «Χωνί» και αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στη χώρα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, στο μέλλον της, αλλά και στις εκλογές που έρχονται.
«Αυτό είναι Χούντα», τόνισε αρχικά ο Π. Καμμένος μιλώντας για...

τη «Δικαιοσύνη που παίρνει εντολές από συμβούλους του πρωθυπουργού και διατάσσει προκαταρκτικές έρευνες, τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που δεν έχουν ψηφιστεί με την πλειοψηφία που προβλέπει το Σύνταγμα και την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει «το άρθρο 120 λέει ότι η προστασία του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει με ειρηνικό τρόπο να ξεσηκωθούμε, να ενωθούμε, να οδηγήσουμε σε ειδικά δικαστήρια αυτούς που κατάλυσαν τη Δημοκρατία και μετά την αποκατάστασή της, να εξασφαλίσουμε το κύρος της χώρας, την αξιοπρέπεια των πολιτών και την εθνική κυριαρχία, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παράνομος δανεισμός δεν πρόκειται να εξυπηρετηθεί ποτέ!».
Ερωτηθείς για τη μικρή πτώση στο έλλειμμα του ΑΕΠ (σ.σ. δύο μονάδες) που παρατηρείται έπειτα από τέσσερα χρόνια μνημονίων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι «οι αγορές
έβαλαν μπροστά την Ελλάδα ως πειραματόζωο. Κυρίως οι Γερμανοί. Μην ξεχνάμε ότι λόγω των Ελλήνων έχασαν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Χρησιμοποίησαν την Ελλάδα για να χωρίσουν τα κράτη της Ε.Ε. σε δανειστές-εξουσιαστές και δανειζόμενους-εξουσιαζόμενους.
Βρήκαν τον κ. Γιώργο Παπανδρέου σαν εθελοντή για να περάσει αυτό το σχέδιο και εν συνεχεία οδήγησαν-με συγκυβέρνηση Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δηλαδή)-την Ελλάδα και τους Έλληνες σε μια άλλη Ευρώπη. Μια Ευρώπη που δεν σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα, καταργεί τα ασφαλιστικά, σε μία Ευρώπη δύο ταχυτήτων και δύο φορολογιών. Ο σχεδιασμός αυτός αποκαλύφθηκε με την καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων Διατηρωντας και καλύπτοντας τον- υπόδικο-κ. Γεωργίου στην κεφαλή της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ουσιαστικά αποκαλεί απατεώνες την κυβέρνηση Καραμανλή. Κι εκείνοι του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης».
Αναφορικά με τις προβλέψεις του για τις επιδόσεις των ΑΝΕΛ στις Ευρωεκλογές, ο Π. Καμμένος υποστήριξε:
«Να σας ενημερώσω, πρώτα από όλα, ότι η εκλογική επιχορήγηση που θα λάβουν οι ΑΝΕΛ-με μια φασιστική απόφαση που πήρε την Παρασκευή το πρωί η αρμόδια επιτροπή-φτάνει τα 52.000 ευρώ! Την ίδια στιγμή, σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δίνουν εκατομμύρια! Εγκρίνουν 7 εκ. ευρώ για τις εκλογές του 2014 και λένε ότι το 50% θα το πάρουν τα κόμματα που συμμετείχαν στις προηγούμενες Ευρωεκλογές, ανάλογα με τα τότε ποσοστά τους.Από τα υπόλοιπα, το 10% θα το πάρουμε τώρα και το άλλο 40% μετά τις εκλογές. Δηλαδή εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε ούτε φυλλάδια.
Μπορεί να μην έχουμε φυλλάδια, πούλμαν, αυτοκίνητα, λεωφορεία και αεροπλάνα, θα λιώσουμε όμως σόλες και με το εξαιρετικό μας ευρωψηφοδέλτιο, θα τους τις πάρουμε».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατακεραύνωσε τα νέα πολιτικά σχήματα...
«Ποια είναι η Ελιά τώρα, για να μην κοροϊδευόμαστε. Ο Βενιζέλος πάει να γλιτώσει τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, που τα έπαιρνε μαύρα από μέσα ο Παπανδρέου και οι υπόλοιποι. Και ο
κ. Σαμαράς θέλει να αλλάξει το όνομα της ΝΔ για να αποκτήσει νέο ΑΦΜ και να φάει τα δάνεια.
Εμείς θέλουμε να υπάρξουν νέες πολιτικές δυνάμεις. Αλλά πολιτικές. Φοβάμαι ότι τα διαπλεκόμενα, βλέποντας πως οι παλιοί τους υπάλληλοι καταρρέουν, προσπαθούν να φτιάξουν
καινούριους. Την τελευταία εβδομάδα, το Ποτάμι είχε τόσο προβολή από τα media όση είχαν οι ΑΝΕΛ τα τελευταία τρία χρόνια».
Ο Π. Καμμένος ρωτήθηκε ξεχωριστά για τον Γιώργο Παπανδρέου και τη ΔΗΜΑΡ...
«Η ΔΗΜΑΡ είναι ο άρχοντας των μαξιλαριών. Είναι μια επαγγελματική πατερίτσα που θα στηρίζει οποιαδήποτε μνημονιακή κυβέρνηση. Όσο ο Γ. Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός, ο ένας αδερφός του ταξίδευε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Αμπού Ντάμπι να κλείσει τη μπίζνα με τα υποβρύχια και ο άλλος αδερφός του, ο Αντρίκος, είχε κοινές εταιρίες με τον Ζοζέ Μαρία Φιγκουέρες, συνέταιρο του Μαργέλλου που εξετάζει η ελληνική Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS. Ο κ. Παπανδρέου, λοιπόν, θέλει να γυρίσει πίσω γιατί ουσιαστικά αυτός ήταν ο ορίτζιναλ της παράδοσης της χώρας στα νύχια των δανειστών».
Κλείνοντας και ερωτηθείς αν οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ο Π. Καμμένος απάντησε λέγοντας:
«Κατ' αρχάς, θέλω να τονίσω ότι εμείς είμαστε ένα κίνημα πολιτών που καταφέραμε να ενώσουμε πατριωτικές δυνάμεις από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Τα παιδιά και τα
εγγόνια αυτών που εξορίστηκαν στο παρελθόν στη Μακρόνησο, τη Γιάρο και την Ικαρία, αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που τους φυλούσαν. Ο εμφύλιος πόλεμος τελείωσε. Σήμερα, οι υγιείς δυνάμεις που δεν εξαρτώνται από μασονικές στοές, τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τη νέα τάξη πραγμάτων, εταιρίες που μοίραζαν μίζες, πρέπει να ενωθούν και να αποτινάξουν τον ζυγό, όπως ακριβώς έχει πει και «Το Χωνί».
Αντιμετωπίσαμε τους Γερμανούς στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ο Βελουχιώτης ενώθηκε με τον Ζέρβα. Δεν έχουμε πια τέτοιες διαφορές. Κόκκινες γραμμές υπάρχουν και για τους μεν και για τους δε. Για τους ΑΝΕΛ είναι τα εθνικά θέματα από τα οποία δεν αποχωρούμε ούτε χιλιοστό.
Πιστεύουμε και σε μια άλλη οικονομική πολιτική, αλλά υπάρχει θέληση για συνεργασία. Μπορούμε να σεβαστούμε ο ένας τις κόκκινες γραμμές του άλλου. Να ενώσουμε τους Έλληνες. Εμείς θα το επιδιώξουμε όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν».


gkourou
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...