Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Καμμένος:Η κυβέρνηση φέρνει ένα νέο μνημόνιο....

"Η κυβέρνηση, ακόμα μια φορά, φέρνει ένα νέο μεσοπρόθεσμο, ένα νέο μνημόνιο. Ο κ. Σαμαράς διέψευσε ακόμα μια φορά τον εαυτό του. Ο κ. Βενιζέλος αυτοδιαψεύστηκε από τις πρωινές του δηλώσεις" τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για το μεσοπρόθεσμο και τις έκλογες κατά την περιοδεία του στο νόμο Λασιθίου.

"Προχωρούν σε περαιτέρω περικοπές των συντάξεων, όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώσαμε εδώ και τέσσερις μήνες στη Βουλή. Κόβονται οι επικουρικές συντάξεις. Ακόμα και εφημερίδες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση κάνουν πλέον ξεκάθαρο ότι πάμε σε νέα μέτρα, σε νέα μνημόνια, σε νέα εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Στις 18 και τις 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει. Καλούμε τον ελληνικό λαό να ρίξει την κυβέρνηση της τρόικας, την κυβέρνηση των τραπεζιτών, την κυβέρνηση της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, την κυβέρνηση που παραδίδει την εθνική αξιοπρέπεια, αλλά και την εθνική κυριαρχία" επισημαίνει ο κ. Καμμένος.
"Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αντιληφθούν ότι πλέον ο συγκυβερνητικός συνεταιρισμός λειτουργεί ως υπάλληλος συμφερόντων της τρόικας και της Γερμανίας. Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω την εθνική της ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, πρέπει να αποκτήσει πίσω το δικαίωμα να ζει ελεύθερη"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...