Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αδίστακτοι και εθνικά επικίνδυνοι...


  Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Αυτός ο βομβαρδισμός "ειδήσεων" και απόψεων για τη Θράκη, από "ειδικούς" που ανακάλυψαν ξαφνικά νέο πεδίο λαμπρό για να κάνουν τις "αναλύσεις" τους, μόνο κακό κάνει στη Θράκη.
Πρώτον, επειδή οι "αναλυτές" δεν γνωρίζουν, για την ακρίβεια δεν έχουν ιδέα, για το τι επικρατεί στην ακριτική αυτή Ελληνική περιοχή.




 Δεύτερον, επειδή οι όψιμοι παντογνώστες δεν ασχολούνται με το καθεαυτό πρόβλημα του τουρκικού προξενείου, την παρανομία, τις δράσεις και τις παρενέργειές του, αλλά με τις σχέσεις των κομμάτων με ανθέλληνες τουρκόφρονες μειονοτικούς.

Τρίτον, επειδή ο κορεσμός αυτός της ενασχόλησης με την Θράκη, θα "κάψει" το ενδιαφέρον για τα καυτά επερχόμενα γεγονότα στην περιοχή.

Λυπάμαι, αλλά, ως συνήθως, η επέμβαση των ΜΜΕ μοιάζει περισσότερο με τις στρατιωτικές παρεμβάσεις των ΗΠΑ ανά τον κόσμο, στο όνομα της δημοκρατίας, της ελευθερίας και άλλων τινών... και φεύγοντας οι "διασώστες" αφήνουν πάντα πίσω τους "καμμένη γη"...

Το πρόβλημα της Θράκης δεν είναι πολιτικό. Είναι κατ΄εξοχήν εθνικό. Το τραγικό είναι πως πολιτικοί είναι εκείνοι που δημιουργούν το εθνικό πρόβλημα. Και (σύμπτωση;!!!) πολιτικοί που κυβερνάνε ή γυροφέρνουν την καρέκλα της εξουσίας.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, καλώς έγινε το θέμα με τη Σαμπιχά και ξεπετάχτηκε η μπόχα του εθνομηδενισμού, η ανικανότητα διαχείρισης εθνικών θεμάτων και η εν γένει ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων που επικρατεί στο "στρατόπεδο" του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, η ίδια κατάσταση επικρατεί επί δεκαετίες και στους σημερινούς αλαλάζοντες (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που φέρουν τεράστια ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη, αφού αυτοί ήταν οι πρώτοι που "παγίωσαν" το καθεστώς συναλλαγής με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής...

Είναι ντροπή και απροσμέτρητο θράσος απέναντι στην κοινή λογική, να ορύονται οι (σχεδόν) εξ ορισμού υπεύθυνοι της κατάντιας της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Είναι αισχρό εκείνοι που ποτέ δεν τιμώρησαν μουσουλμάν βουλευτή για απρεπείς, προσβλητικές και αντεθνικές του ενέργειες, να φωνασκούν σήμερα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και να μας θυμίζουν τη λαϊκή ρήση "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα"...

Επιτέλους, κύριοι (sic) είναι καλύτερα να σωπάσετε και να κρυφτείτε, παρά να εμφανίζεστε μιλώντας για "εθνικά συμφέροντα"... τη στιγμή που το μοναδικό συμφέρον που αναγνωρίζετε είναι το κομματικό...

Παραμερίστε, επιτέλους, και δώστε την δυνατότητα σε εκείνους που ξέρουν τι να κάνουν, τι αποφάσεις να πάρουν και πως να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Αρκετό κακό έχετε κάνει στην Θράκη με τις αποφάσεις και τις παραλείψεις σας...
Αρκετό κακό έχετε κάνει σε ολόκληρη την Ελλάδα με την ανικανότητα και την υποκρισία σας...


http://www.freepen.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...