Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Πράκτορες παίρνουν πληροφορίες από Μαξίμου και Παπασταύρου;


Tην ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες πως ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, είναι αυτός που θα αναλάβει τη θέση του Γιάννη Στουρνάρα στο Υπουργείο Οικονομικών, η έρευνα του ανακριτή Δ. Φούκα, φαίνεται να τον σκιαγραφεί ως το "βαθύ λαρύγγι" του Μαξίμου.

Όπως αποκαλύπτει το HOT DOC που κυκλοφορεί, ο 3ος τακτικός ανακριτής, ερευνώντας τις πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή, προχώρησε σε νόμιμη παρακολούθηση τηλεφώνων ανθρώπων...
που ανήκαν στο περιβάλλον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Από την παρακολούθηση των συνομιλιών προκύπτει πως ο επί 35 χρόνια φίλος του πρωθυπουργού Άρης Καρατζάς και ο σύμβουλος του Παπανδρέου Άλεξ Ρόντος, αντάλλασαν μεταξύ τους πληροφορίες με ζητούμενο τη διείσδυση ισραηλινών και αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονταν όπως ομολογούν στις συνομιλίες τους από το Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταύρο Παπασταύρου.
Οι επαφές των παρακολουθούμενων καταλήγουν μάλιστα σε πρώην και νυν στελέχη της Μοσσάντ. Οι κινήσεις  του έλληνα πρωθυπουργού στο ταξίδι του στις ΗΠΑ το καλοκαίρι ,φαίνεται να έχουν δοθεί με λεπτομέρειες από τον Παπασταύρου στους συνομιλητές του
Ο Σταύρος Παπασταύρου, είναι από τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, με ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ και συνδικαιούχους τον συνταξιούχο πατέρα του, πρώην υπάλληλο του ΟΤΕ και τη νοικοκυρά μητέρα του. Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε δηλώσει στο HOT DOC, διαχειριζόταν αυτά τα χρήματα ως δικηγόρος του εβραίου έλληνα επιχειρηματία Σάμπυ Μιονί.

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί, δημοσιεύονται λεπτομέρειες από το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων, το οποίο θέτει σοβαρό θέμα για το πώς τελικά και από ποιούς υπαγορεύεται η κυβερνητική πολιτική. Πράκτορες, υπάλληλοι ξένων συμφερόντων και σκιώδεις τύποι φαίνεται να είναι οι υποβολείς του κυβερνητικού έργου.

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...