Κυριακή 27 Απριλίου 2014

''ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ'' Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ...


Το Σααρμπρίκεν, η πρωτεύουσα του κρατιδίου Σάαρλαντ της Γερμανίας, ήταν κάποτε διάσημο για τα κρασιά, την κουζίνα και το χαλαρό τρόπο ζωής των κατοίκων του. Στα σύνορα με τη Γαλλία, η πόλη της αρχιτεκτονικής, του πολιτισμού και των φεστιβάλ - που ισορροπεί ανάμεσα στην κουλτούρα ...
των δύο χωρών - έχει μετατραπεί σήμερα για κάποιους σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για σεξουαλικό τουρισμό. Και συμβολίζει την πορεία ολόκληρης της χώρας που αποτελεί το νέο «οίκο ανοχής της "γηραιάς ηπείρου"», όπως σημείωσε με νόημα το BBC.
Το Σααρμπρίκεν, μία ήσυχη κατά τα άλλα πόλη 170.000 ανθρώπων, εγκαινιάζει αυτό το μήνα ένα ακόμη μεγα-πορνείο με 100 ιερόδουλες πλήρους απασχόλησης. Ονομάζεται «Παράδεισος», καλύπτει 1.400 τετραγωνικά μέτρα και οι εμπνευστές του ευελπιστούν ότι σύντομα θα γίνει πόλος έλξης για τους γείτονες Γάλλους. Κόστισε 4,5 εκατ. ευρώ και, όπως και τα μεγαλύτερα «αδέλφια» του με την υπογραφή της κοινοπραξίας Paradise Island Entertainment στο Μόναχο και τη Στουτγάρδη, διχάζει όχι μόνο τους ντόπιους, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Η Γερμανία νομιμοποίησε την πορνεία το 2002 και δημιούργησε μία βιομηχανία που αγγίζει τα 16 δισ. ευρώ, ετησίως.


Πηγή: Fimotro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...