Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....


ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...

Αυξημένη κινητικότητα, φανερή αλλά και αφανής, παρουσιάζεται τα τελευταία 24ωρα στα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και αφορά την διαδοχή του Σαμαρά στο κόμμα, μια συζήτηση που ούτως ή άλλως ξεκίνησε την επομένη των ευρωεκλογών όταν η ΝΔ ηττήθηκε με σχεδόν 4 μονάδες διαφορά.



Βέβαια, από τότε τα πράγματα βαίνουν συνεχώς προς το χειρότερο για τη ΝΔ υπό την ηγεσία του Σαμαρά: Ο ΕΝΦΙΑ ο δημευτικός φόρος που επέβαλαν στους Έλληνες, μετατράπηκε σε ταφόπλακα της ρητορικής "ανάκαμψης" και οι ίδιες εταιρείες (ALCO, MRB κλπ) που έδειχναν τη ΝΔ να προηγείται 1 μονάδας του ΣΥΡΙΖΑ,  τώρα δείχνουν το ολιγότερο 4 μονάδες μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ και η Public Issue ανοίγει τη διαφορά στις...11 μονάδες!

Έτσι μετά τον Τζιτζικώστα και ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βλάχος  οποίος κάλεσε τον Σαμαρά να παραιτηθεί για να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα εκλέξει  νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του Μνημονίου!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο Σαμαράς, ο πρωθυπουργός που εξαθλίωσε τους Έλληνες, συνεχίζοντας το έργο του συγκατοίκου του ΓΑΠ και του Παπαδήμ(ι)ου, μετράει μέρες στην ηγεσία της ΝΔ...

Το λαό βέβαια το μόνο που τον νοιάζει για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι πότε θα φύγουν από την κυβέρνηση και πότε θα έρθει Πατριωτική κυβέρνηση για την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως θα είναι η μεταβατική κατάσταση όπως η προεδρία του Εδουάρδο Ντουάλδε  στην Αργεντινή.

Μετά ελπίζουμε σε πατριωτική κυβέρνηση...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...