Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

EIMAΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ....Το έχουμε άραγε συνειδητοποιήσει; Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι στην ίδια θέση που ήταν η Γερμανία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δηλαδή χρωστάμε εκατοντάδες δισεκατομμύρια στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης. Και να σκεφτείτε ότι εμείς, ούτε επιτεθήκαμε σε κάποιο κράτος, ούτε σκοτώσαμε κανέναν πολίτη τους. Αντίθετα «σκοτώνουμε» τους δικούς μας πολίτες........
Είμαστε το μοναδικό κράτος στο κόσμο που πτώχευσε και αντί να χρωστάμε σε ιδιώτες δανειστές, γίναμε υπόδουλοι σε άλλα κράτη!!! Και μάλιστα με Αγγλικό δίκαιο και αφού παραιτηθήκαμε τόσο από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας μας, όσο και από το δικαίωμα του συμψηφισμού!!!
Αυτό είναι η μέγιστη ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ολιγαρχίας της χώρας και όχι η ίδια η χρεοκοπία. Διέσωσαν τα κέρδη των ιδιωτών - τραπεζιτών των διαφόρων κρατών και έκαναν την Ελλάδα σκλάβα των αντίστοιχων κρατών!!!
Τώρα μας κοροϊδεύουν κι από πάνω ότι τάχα δεν μπορεί να μειωθεί το δημόσιο χρέος, γιατί πρέπει να περάσει από τα αντίστοιχα Κοινοβούλια των κρατών των οποίων τα κέρδη των τραπεζιτών τους διασώσαμε. Αν είναι ανθρωπίνως δυνατόν!!!
Κάποιοι πρέπει επιτέλους να πληρώσουν γι' αυτό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ως εδώ και μη παρέκει. Διαφορετικά ας απολαύσουμε όλοι την υποδούλωσή μας.


http://dynati-ellada.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...