Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Συγχαρητήρια Έλληνες περάσατε το crash test της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!


Το project λέγεται «100 Resilient Cities», ο δημιουργός είναι το Ίδρυμα «Rockefeller», το budget είναι μία αρχική οικονομική δέσμευση 100 εκατομμυρίων δολαρίων και ο στόχος να βοηθήσει τις πόλεις σε όλο τον κόσμο να γίνουν πιο ανθεκτικές στις φυσικές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις που αποτελούν ένα αυξανόμενο μέρος του 21ου αιώνα.
Τον προηγούμενο μήνα,....

Δεκέμβριο του 2014, σε ειδική εκδήλωση για την αστική ανθεκτικότητα του Ιδρύματος Rockefeller, με συνδιοργανωτή το περιοδικό «Economist», ανακοινώθηκαν οι 35 πιο «ανθεκτικές πόλεις» στον κόσμο και ανάμεσα τους ήταν και η Αθήνα.
Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, παρουσίασε την πρόταση που κατέθεσε η πόλη της Αθήνας για το σχέδιο ανθεκτικότητας στην αστική υποβάθμιση και την οικονομική και κοινωνική κρίση.
Στη φωτογραφία η Αθήνα κάτω από χημικά σύννεφα. Τυχαίο; Δεν νομίζω…
«Εργαστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, τώρα όμως αναζητούμε δρόμους βιώσιμης ανάπτυξης και οικονομικής αναζωογόνησης» τόνισε ο κ. Καμίνης, απαντώντας σε ερωτήσεις ξένων δημοσιογράφων και επισημαίνοντας ότι «η πόλη της Αθήνας επιβραβεύεται με τη συμμετοχή της στο Δίκτυο των 100 Ανθεκτικών Πόλεων λόγω του σχεδίου που έχει καταρτίσει η δημοτική αρχή για την αστική αναβάθμιση της ελληνικής πρωτεύουσας, καθώς και τις πρωτοβουλίες κοινωνικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας».


Τώρα δεν νομίζω να χρειάζεται να βάλω φωτογραφίες αστέγων και ουρών για συσσίτια που αποδεικνύουν την απόλυτη επιτυχία της ανθεκτικότητας της Αθήνας στα χρόνια της κρίσης. Ούτε καν από τα ΜΑΤ που καταστέλλουν διαδηλωτές, βαλτούς και μη, οι οποίοι καταλήγουν στο νοσοκομείο.
Η άλλη ελληνική μεγαλούπολη που συμμετέχει στο πρόγραμμα, είναι του επίσης εξαίσιου δημάρχου μετρ της παγκοσμιοποίησης, η Θεσσαλονίκη του Γιάννη Μπουτάρη.
Το Ίδρυμα Rockefeller, όπως έχουμε ξαναγράψει, κάθε τόσο συγγράφει διάφορα πιθανά σενάρια, προκειμένου να μελετήσει τις αντιδράσεις των λαών και να προβλέψει ποιες θα είναι οι κινήσεις τους όσο θα εξελίσσεται η σύσταση, επιβολή και εδραίωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Μην ξεχνάμε ότι ο ιδρυτής Rockefeller, είναι ένας από τους πιο φανατικούς της Παγκόσμιας Κυριαρχίας και δεν το κρύβει.
«Είμαστε στο μεταίχμιο της παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια μείζονα κρίση και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη». ΟΗΕ, Σεπτέμβριος 1994
Τι άλλο κάνει όμως το καλό αυτό Ίδρυμα του Rockefeller του οποίου το δεύτερο σπίτι είναι ο ΟΗΕ; Σπαταλάει δισεκατομμύρια δολαρίων για να επιβάλλει την εκκλησία της κλιματικής αλλαγής. Επενδύει στην προπαγάνδα και στην εξαγορά “φωνών” κι αξιωματούχων και προφανώς επενδύει και στην τεχνολογία και τεχνικές που προκαλούν την κλιματική αναστάτωση, τους χημικούς αεροψεκασμούς και τα προγράμματα της Γεωμηχανικής που δήθεν θα σώσουν το κλίμα. Πως οι Ρόκφελερς ‘εξαγοράζουν’ την κλιματική αλλαγή | Ατζέντα 21
Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι οι πουλημένοι στους παγκοσμιοποιητές δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης, θα πάρουν χρήματα από το Ίδρυμα Rockefeller, για να εξασφαλίσουν οι πόλεις τους να είναι “δεκτικές” και όχι απλά “ανθεκτικές”, στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία.
Οι 35 πόλεις που ανακοινώθηκαν, μεταξύ των 331 που έθεσαν υποψηφιότητα, είναι οι εξής :
Άκρα (Γκάνα) Ντεγιάνγκ (Κίνα) Σαν Χουάν (Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ) Αμάν (Ιορδανία) Ενούγκου (Νιγηρία) Σάντα Φε (Αργεντινή) Αρούσα (Τανζανία) Χουανγκσί (Κίνα) Σαντιάγο ντε λος Καμπαγέρος (Δομινικανή Δημοκρατία) Αθήνα (Ελλάδα) Χουάρες (Μεξικό) Σαντιάγο- μητροπολιτική περιοχή (Χιλή) Βαρκελώνη (Ισπανία) Κιγκάλι (Ρουάντα) Σιγκαπούρη (Σιγκαπούρη) Βελιγράδι (Σερβία) Λισαβόνα (Πορτογαλία) Σαιντ Λούις (Μιζούρι, ΗΠΑ) Μπάνγκαλορ (Ινδία) Λονδίνο (Αγγλία) Σίδνεϊ (Αυστραλία) Βοστώνη (Μασαχουσέτη, ΗΠΑ) Μιλάνο (Ιταλία) Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) Καλί (Κολομβία) Μόντρεαλ (Καναδάς) Τογιάμα (Ιαπωνία) Τσενάι (Ινδία) Παρίσι (Γαλλία) Τούλσα (Οκλαχόμα, ΗΠΑ) Σικάγο (Ιλινόις, ΗΠΑ) Πνομ Πενχ (Καμπότζη) Ουέλινγκτον (Ν. Ζηλανδία) Ντάλας (Τέξας, ΗΠΑ) Πίτσμπουργκ (Πενσιλβάνια, ΗΠΑ)
“Αυτό είναι το δεύτερο κύμα πόλεων και θα συμμετέχει μαζί με τις 35 νικήτριες πόλεις του περσινού «100 Resilient Cities Challenge», σχηματίζοντας ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο αστικών κέντρων σε ολόκληρο τον κόσμο, έτοιμο να ανταπεξέλθει στις κοινωνικές, οικονομικές και φυσικές καταστροφές και εντάσεις, οι οποίες αποτελούν ένα αυξανόμενο κομμάτι της ζωής στον 21ο αιώνα”.
Συγχαρητήρια Έλληνα, πέρασες το πρώτο crash test της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!!!
Επέλεξες τους κατάλληλους δημάρχους και κάθεσαι να σε ψεκάζουν, να σε κλέβουν, να σε χειραγωγούν και δεν βγάζεις κιχ!!!

nea.allnewz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...