Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Τσούλος - "Μόνο πισίνες δεν μας έταξε ο Καμμένος"


Την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπέβαλε ο Νίκος Τσούλος. Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Τσούλος χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο ενώ εκφράζει και την έντονη διαφωνία του για την συμμετοχή ..
στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐα "μνημονιακών" βουλευτών.
Αναλυτικά αναφέρει:

"Με την σημερινή μου δήλωση θέλω να κάνω γνωστή την παραίτησή μου από Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης των ΑΝΕΛ, αλλά και από μέλος τους.
Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι ότι δεν θέλω να συμμετέχω σε ένα κόμμα που κυριαρχεί το ψέμα, η υποκρισία, οι «τσάμπα μάγκες» και οι πολιτικοί νταβατζήδες.
Και εξηγούμε: Είναι ψέμα ότι δεν δεχόμαστε μνημονιακούς βουλευτές, αλλά δεν μας είπαν ότι δεχόμαστε ως συνεργαζόμενους βουλευτές που έχουν ψηφίσει μνημόνια.
Στο δε Συνέδριο το μόνο ψέμα που δεν είπε ο Πρόεδρος είναι ότι θα μας φτιάξει και πισίνες. Όλα τ’ άλλα τα έταξε. Θα μας χαρίσει τα δάνεια, θα εξαφανίσει το χρέος, θα διπλασιάσει μισθούς – συντάξεις – επιδόματα, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ. Και για να μην μακρηγορώ εκατό φορές το «Τσοβόλα δώστα όλα».
Δεύτερον, υποκρισία. Είχε ειπωθεί ότι ο Ν. Νικολόπουλος δεν θα έθετε υποψηφιότητα στην Αχαΐα αλλά στη Β’ Αθήνας. Υποκρισία όμως και από τους πολιτευτές που δήλωναν ότι δεν θα το επιτρέψουν, υποβάλλοντας ακόμα και παραίτηση. Τσάμπα μάγκες...
Αλλά αυτό που με εξόργισε και ξεχείλισε το ποτήρι της πολιτικής υπομονής μου είναι ότι «καπελώθηκε» η Νομαρχιακή των ΑΝΕΛ και καταργήθηκε μέσα σε ένα λεπτό, αφού χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα ένα πολιτικό γραφείο υποψηφίου βουλευτή κανόνισε αντί για εμάς το πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου στο νομό μας.
Ως εδώ και μη παρέκει! Νταβατζή στη δουλειά που έχω υποχρέωση να κάνω δεν δέχομαι. Οι «τσάμπα μάγκες» ας το καταπιούν κι αυτό.
Δυο μέρες αργότερα (7 Ιανουαρίου 2015) επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον κ. Θανάση Μπέλτσο, αναπληρωτή Γραμματέα του κινήματος, και του ζήτησα να με εξαιρέσει από τη λίστα των υποψηφίων βουλευτών.
Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 ενημέρωσα τον πρόεδρο της Συντονιστικής, Γιώργο Αναστασόπουλο, ότι παραιτούμε και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου ενημέρωσα και τα υπόλοιπα μέλη του οργάνου.
Το Σάββατο παρέδωσα τα κλειδιά της οργάνωσης.
Δεν είμαι ανεπάγγελτος και δεν σκοπεύω να ζήσω από την πολιτική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταματάω να ασχολούμαι μ’ αυτή. Το αντίθετο. Τώρα αρχίζω!"


http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/309964
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...