Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο πρώην επί των οικονομικών του Παπανδρέου και οπαδός της χρεωκοπίας στο Σύριζα....Καλή επιτυχία......στην νέα Ελλάδα σας....και εκτός "απροόπτου",θα κυβερνήσει ο κνίτης.....

Εδώ με τον Ανδρίκο Παπανδρέου....

Να πούμε πως ο Βαρουφάκης ήταν και συνεργάτης του soros.

Aς πάμε λίγο τον χρόνο πίσω...όταν ο πρώην σύμβουλος του Παπανδρέου δεν ήθελε να μείνει άλλο στην Ελλάδα...





Πριν από μερικές ημέρες, ο δημοφιλής οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης δημοσίευσε στη στήλη του στο Protagon.gr ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο με το οποίο ενημέρωσε τους φίλους του ότι εγκατέλειψε το ελληνικό Πανεπιστήμιο και μετακόμισε στις ΗΠΑ.


Στο συγκεκριμένο κείμενο, δεν αναφέρει με τι θα ασχολείται στις ΗΠΑ ούτε αν θα εργάζεται κάπου. Μια φοβερά αξιόπιστη πηγή υποστήριξε... ...στην Παραπολιτική ότι ο κ.Βαρουφάκης θα απασχοληθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο στο Seattle σε αντικείμενο που αφορά τις επενδυτικές δραστηριότητες του ιδρύματος George Soros. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κάτι τέτοιο είναι ήδη γνωστό στους ακαδημαϊκούς κύκλους καθώς ήταν ο λόγος της εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε ο κ.Βαρουφάκης.

Μιας και ο ίδιος ο κ.Βαρουφάκης τάσσεται συχνά-πυκνά υπέρ της δημόσια απολογίας των πολιτικών, μπορεί να ενημερώσει τους χιλιάδες αναγνώστες του για το ακριβές αντικείμενο της νέας του εργασίας; Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι είναι "κακό" να δουλεύει κανείς για τον George Soros, θεωρώ όμως αναγκαίο να μην το αποκρύπτει όταν αρθρογραφεί δημόσια για την ελληνική οικονομία. Θα χαρώ πολύ να διαβάσω μια απάντηση του κ.Βαρουφάκη, μιας και είναι ουσιαστικά αδύνατο να επιβεβαιώσει κανείς με τρόπο 100% επίσημο μια τέτοια πληροφορία. -


See more at: http://www.parapolitiki.com/2012/04/george-soros.html#sthash.zRNsabJz.dpuf




Βαρουφάκης σε New York Times: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί απειλή για τα συμφέροντα των ΗΠΑ! Ένα παλιό κείμενο...



Σχεδόν όλα τα "αριστερά" και "προοδευτικά" ΜΜΕ δεν είπαν κουβέντα για τα διαπιστευτήρια που έδωσε στο άρθρο του στους New York Times ο πρώην σύμβουλος επί των οικονομικών του Τζέφρυ Παπανδρέου.








Έγραψαν ότι ο Βαρουφάκης δήλωσε πως "Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει την Ελλάδα", αλλά δεν μας είπαν τι ακριβώς είπε παρακάτω. Αυτά είναι τα κρίσιμα αποσπάσματα που αποκαλύπτουν το πόσοΑμερικανοτσολιάδες είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ:

But the fact is, Greece’s problem today is with Europe, and Mr. Tsipras doesn’t want to pick a fight with Washington.

ΜΤΦ: Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το πρόβλημα της Ελλάδος σήμερα είναι με την Ευρώπη και ο Mr. Tsipras δεν θέλει να "τσακωθεί" με την Ουάσινγκτον.

If he succeeds, nothing vital would change for the United States. Syriza doesn’t intend to leave NATO or close American military bases.

ΜΤΦ: "Αν τα καταφέρει, τίποτα ζωτικό δεν θα αλλάξει για τις ΗΠΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να βγάλει τη χώρα απ' το ΝΑΤΟ ή να κλείσει τις Αμερικανικές βάσεις."

Κάποιοι αδαείς ίσως πουν και τι μας νοιάζει ο τι λέει ο κ. Βαρουφάκης αφού δεν έχει σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.................

Και όμως έχει πάει και στα γραφεία του πολλές φορές για συνομιλίες και έχει συζητήσει και με τον κ. Τσίπρα στο Ζάγκρεμπ τεα α τετ.. Οπότε δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της σχέσης ΣΥΡΙΖΑ - Βαρουφάκη.. Άλλωστε γιατί να βγει στους New York Times και να στηρίξει με τόσο έντονο τρόπο το ΣΥΡΙΖΑ αν δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν;


http://antipliroforisi.blogspot.in/2013/06/new-york-times.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...