Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τρέμουν τον Ελληνικό λαό οι τοκογλύφοι και άλλαξαν τροπάρι.....


Τελικά πρέπει να επικρατεί πανικός στα επιτελεία της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο. Εκεί που φοβέριζαν την Ελλάδα με σκαιό τρόπο ότι θα την πετάξουν έξω από το ευρώ, ξαφνικά άλλαξαν τροπάρι. Φόρεσαν την μάσκα του μειλίχιου εταίρου, ή της εταίρας και βάλθηκαν να μας πείσουν ότι...
μας θέλουν στην ευγενική τους παρέα. Εμάς τους διεφθαρμένους, τα μπάσταρδα της Ευρώπης. Θα μας κάνουν την απέραντη τιμή να μας κρατήσουν στην ευρωζώνη.
Τελικά τι συμβαίνει; Τα έχουν χάσει; Ποιον φοβούνται και άλλαξαν τροπάρι; Τον ΣΥΡΙΖΑ; Σιγά! Αυτός από τις τεμενάδες στην ευρωζώνη έχει καταντήσει γιουσουφάκι. Τι φοβούνται; Τρέμουν τον Έλληνα. Αυτόν τον Έλληνα που ξέρουμε όλοι μας. Αυτόν που με τις φοβίες του έχει αφήσει τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ που έφτασαν. Αυτόν που μετά το 2012 λούφαξε και δεν ξανακινητοποιήθηκε μαζικά. Αυτόν που φαίνεται να σέρνεται στους ίδιους και τους ίδιους προσδοκώντας κάτι, έστω μια ελεημοσύνη.

Γιατί τον τρέμουν; Διότι ξέρουν πολύ καλά ότι, αφενός, η υπομονή του έχει φτάσει στο τέλος της. Ξέρουν πολύ καλά ότι, οι προσβολές πλέον στο φιλότιμο και την αξιοπρέπειά του φαίρνουν το αντίθετο από το προσδοκόμενο αποτέλεσμα. Ξέρουν ότι η ευρωζώνη και η ΕΕ δεν είναι σε θέση να αναχαιτίσει την συσσωρευμένη κοινωνική οργή. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να δώσουν ούτε ανάσα στο χειμαζόμενο λαό. Και ξεκινώντας από τη Γαλλία ονειρεύονται να προστατεύσουν το ευρώ και τη ζώνη του με στρατιωτικό νόμο.


Ξέρουν τέλος ότι στις εκλογές αυτές δοκιμάζονται οι τελευταίες αυταπάτες του απλού κόσμου. Ξέρουν ότι από τις 26 του μηνός όποιος κι αν είναι στη κυβέρνηση θα πρυτανεύσει η αντιπαράθεση για την έξοδο από το ευρώ και τη μονομερή διαγραφή του χρέους. Ξέρουν ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία αλλάζει ριζικά. Αργά, βασανιστικά και με αντιφάσεις, αλλά αλλάζει.


Κι έτσι έχουν επιδοθεί σε μια επίθεση φιλίας προς τον ελληνικό λαό, που μοιάζει σαν το γήτεμα της κόμπρας πριν καταβροχθίσει το θύμα της. Και καθώς προσπαθούν να δικαιολογήσουν πώς γίνεται και οι ίδιοι που μέχρι πρότεινος είχαν ανοιχτά στοχοποιήσει τους Έλληνες ως παρείες της Ευρώπης, τώρα πλυμμηρίζουν από αισθήματα κατανόησης και εγκαρδιότητας για τον ελληνικό λαό, τους ξεφεύγει μέρος της αλήθειας.


Νέο κρούσμα ο Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατών στο γερμανικό ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, ένας από χειρότερους Γερμανούς ρεβανσιστές και νοσταλγός του Ράιχ. Φροντίζει μάλιστα να μην χαμογελά ποτέ, ώστε να μην φαίνονται οι σουβλεροί κυνόδοντες. «Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ», δήλωσε ο εν λόγω κύριος και χαρακτηρίζει «ανοησία» τη συζήτηση περί ενδεχόμενης εξόδου της από την Ευρωζώνη.

«Πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διατηρήσουμε το κοινό νόμισμα», δηλώνει ο κ. Κάουντερ σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο τεύχος του περιοδικού Focus που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο και προσθέτει ότι η Ευρωζώνη μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει μόνον εφόσον παραμείνουν όλοι σε αυτήν.

«Εάν φύγει μια χώρα, οι αγορές θα ρωτήσουν "ποιος είναι ο επόμενος" και θα στοιχηματίσουν εναντίον του ευρώ», τονίζει. Ο επικεφαλής της ΚΟ της CDU επέκρινε ακόμη την συζήτηση που γίνεται στην Γερμανία, επισημαίνοντας ότι οι Έλληνες, «ως η αρχαιότερη δημοκρατία στον κόσμο», δεν χρειάζονται σχόλια απέξω.

«Είμαι βέβαιος ότι η νέα κυβέρνηση στην Αθήνα θα τηρήσει τις διεθνείς συμφωνίες», πρόσθεσε, γα να συνεχίσει λέγοντας ότι οι Έλληνες έχουν ήδη διανύσει σημαντικό τμήμα της πορείας. «Τα υπόλοιπα θα τα καταφέρουμε από κοινού. Είναι επίσης σαφές ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα», σημειώνει, αλλά αποκλείει το ενδεχόμενο «κουρέματος» του ελληνικού χρέους: «Δεν πρόκειται να υπάρξει άφεση του ελληνικού χρέους. Αλλά ένα είναι σαφές: εάν οι Έλληνες βγουν από το ευρώ, δεν θα αποπληρώσουν ποτέ τα χρέη τους».


Καταλάβατε τι φοβούνται; Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν θα στοιχίσει στους Έλληνες, αλλά στην ευρωζώνη που θα την κατασπαράξουν οι αγορές. Και φεύγοντας οι Έλληνες από το ευρώ "δεν θα αποπληρώσουν ποτέ τα χρέη τους"! Ξέρουν πολύ καλά ότι φεύγοντας η Ελλάδα από το ευρώ δεν μπορούν να την αναγκάσουν να πληρώσει τα χρέη που της έχουν φορτώσει. Τότε γιατί να μείνει η Ελλάδα μέσα στο ευρώ; Για να συνεχίσει να πληρώνει με το αίμα της ένα εντελώς παράμονο χρέος, που η συνδυασμένη λεηλασία της χώρας από ντόπια και ξένα αρπακτικά έχει φορτώσει στον ελληνικό λαό;


Καταλάβατε τώρα γιατί το Θεριό φοβάται τον Γιάννη, δηλαδή τον ελληνικό λαό. Και χρησιμοποιεί όλα τα τρωκτικά που έχει στη διάθεσή του για να φοβίσει τον Γιάννη, να μην καταλάβει τι δύναμη διαθέτει. Να μην καταλάβει ότι αν ξεφρορτωθεί τα δεσμά του ευρώ, το μόνο που έχει να πάθει είναι ότι θα χάσει τις αλυσίδες του. Τι αλυσίδες του χρέους. Κι έχει να κερδίσει την πιο όμορφη πατρίδα στον κόσμο όπου θα είναι αυτός το αφεντικό κι ο νοικοκύρης.


 http://www.oneminute.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...