Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

BOYΛIAΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...


ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡOEIΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ  ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ WALL STREET ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣOYN ΚΑΤΑ 50%

Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν από μια βουτιά στην χρηματιστηριακή αγορά κατά 50% ή και περισσότερο, σύμφωνα με πολλούς καταξιωμένους ειδικούς.
«Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να....
εκπλαγούμε από μια σοβαρή και επικείμενη κατάρρευση του χρηματιστηρίου», εξηγεί ο Mark Spitznagel, ένας hedge fund μάνατζερ που είναι διαβόητο για ένα εξαιρετικά κερδοφόρο στοίχημά  του, δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατα την κρίση του 2008. "Στην πραγματικότητα, πρέπει οπωσδήποτε να το περιμένουμε."

Δυστυχώς ο Spitznagel δεν είναι ο μόνος. «Είμαστε σε μια γιγαντιαία χρηματοπιστωτική φούσκα», προειδοποιεί ο ελβετός σύμβουλος και διαχειριστής του ταμείου Marc Faber.
"Θα μπορούσε να εκραγεί οποιαδήποτε ημέρα." Ο Faber δεν διστάζει να ρίξει όλο το φταίξιμο στην "μεγάλη πολιτική" της κυβέρνησης του Προέδρου Ομπάμα και στην επικίνδυνη πολιτική χαμηλών επιτοκίων της Federal Reserve, η οποία, όπως λέει, «τιμωρεί τα εισοδήματα, τους αποταμιευτές που αποταμιεύουν (δηλαδή τους γονείς σας). Γιατί θα πρέπει οι γονείς σας να αναγκαστούν να κερδοσκοπούν στα αποθέματα και στην αγορά ακινήτων και όλα αυτά να γίνονται κάτω από το φως του ήλιου;»

Ένας επενδυτής δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Warren Buffett φημολογείται ότι επίσης προετοιμάζεται για μια συντριβή.
Ο δείκτης "Warren Buffett " γνωστός και ως το «Ολική Οροφή Αγοράς σε αναλογία με το ΑΕΠ, έχει ξεπεράσει το όριο "ειδοποίησης πωλήσεων" και η κατάρρευση μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή...

 Ο Sean Hyman ιδρυτής του found "Absolute Profits" αποκαλύπτει το μυστικό ημερολόγιο της Wall Street στο βίντεο εδώ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...