Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αυτές είναι επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα της Άρτας... ένα μεγάλο ''Μπράβο''στους βουλευτές κυβέρνησης και αντιπολίτευση του νομού Άρτας...

Όταν μιλάω κάποιοι νομίζουν ότι κάνω πλάκα.
Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει την αλήθεια πόσο πωλούνται τα ακτινίδια Χιλής στην Άρτα σήμερα.
Η ιστορία έχει ως εξής....
Τον Οκτώβριο μήνα οι παραγωγοί της ΆΡΤΑΣ θα πωλούν τα ακτινίδια τους από 25 έως 45 λεπτά του ευρώ αφού πρώτα τα ελέγξουν αν είναι κατάλληλα. Κατάλληλα θα είναι ΑΝ:
1 να έχουν πάνω απο 95 γρ βάρος
2 να μην είναι "πεταλούδες" δηλαδή 2-3 κολλημένα μαζί (στο τελάρο της φωτογραφίας υπάρχουν πολλά)
3 να είναι μέσα στην ημερομηνία που δίνει το ΕΛΓΑ για να έχουν κατάλληλα ζάχαρα και να μην τα πιάσει παγετός
(Άσχετα οτι παγετός την Άρτα την πιάνει τέλος Δεκεμβρίου τα 10 τελευταία χρόνια και η αποζημίωση δίνετε μέχρι της 10 Νοεμβρίου).
Με αυτές τις συνθήκες και τέτοιους χειρισμούς στον πρωτογενή τομέα δεν πρόκειται να βγούμε απο τη κρίση και τα μνημόνια ούτε σε Χίλια χρόνια. Πρέπει οι πολιτικοί του νομού να αφήσουν τις εθιμοτυπικές λίστες Και να κοιτάζουν των ελληνικό λαό που αγωνίζεται να επιβιώσει,
Δεν γίνεται κύριοι 45 λεπτά ανώτερη τιμή τα ακτινίδια της Άρτας ΑΑ και οι Αρτινοί να πληρώνουν 3,80 ευρώ της Χιλής β διαλογής.
ΥΣ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα να μένω στην Άρτα και να πίνω παγοκόλονα χυμό πορτοκάλι απο τρίτη χώρα και να πληρώσω 4 ευρώ ακτινίδια Χιλής.
Θα παλέψω να το αλλάξω η Άρτα δεν έχει καμία ανάγκη από δάνεια και μνημόνια έχει ανάγκη απο πολιτικούς που να την στηρίζουν.
ΙΩΑΝΝΗΣ Κ.ΚΑΓΚΑΝΗΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...