Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο...

Πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ήπειρο ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στο Νομό Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο στο Νομό Ιωαννίνων αποτελείται από...
τον Οικονομολόγο


– Συγγραφέα Γιάννη Καραγιάννη, τον νυν βουλευτή Ψυχίατρο – Λέκτορα Ψυχιατρικής Χρήστο Μαντά, τον Δικηγόρο Γιάννη Παπαδημητρίου, τον Μηχανικό Παραγωγής, Εκπαιδευτή Καταδύσεων Άρη Σπέγγο. Τον Δάσκαλο Γιάννη Στέφο, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Παιδο – νευρολόγο Μερόπη Τζούφη και την Κτηνίατρο Ηλιάνα Τσολιού.
Στο Νομό Θεσπρωτίας υποψήφιοι είναι ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Οικονόμου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και υποψήφιος βουλευτής και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές Μάριος Κάτσης, ο ταχυδρομικός υπάλληλος Παύλος Παπαρούνας και η Αστιρόπη Τσακίρη.
Στο Νομό Άρτας επικεφαλής του ψηφοδελτίου τίθεται ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ υποψήφιοι θα είναι και η βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη, ο δικηγόρος Βασίλης Τσίρκας, ο γιατρός Κώστας Γκούντας και ο επιχειρηματίας Άγγελος Ξυλογιάννης.
Τέλος, στο Νομό Πρέβεζας υποψήφιοι θα είναι ο νυν βουλευτής Κώστας Μπάρκας, ο γεωπόνος και περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Πάνης, ο οδοντίατρος και δημοτικός σύμβουλος Πάργας Θανάσης Ράπτης και η ηθοποιός Έφη Τσαμποδήμου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...